Au Pair Update!

Okej, så nu tar vi den roliga biten! Man kan säga att från och med tisdag kväll och genom slutet av midsommarveckan tills igår så har det ständigt trillat in små roliga mail i min inkorg😜

Vad jag nu har fått och checkat av är: Flygbiljetten, Tågbiljetten & The New York City Tour!

  • Det var superroligt att få flygbiljetten, blev dock lite speedad hehe, så hade lite problem med att sova... Den kom först, det var flera i min WhatsApp grupp som började säga att de fått sina, så vid det laget så gick jag in minst en gång om dagen på min Au Pair sida och kollade, och så bara låg den där! Blev så glad, jag fick ett direktflyg från Arlanda till Newark (en av flygplatserna i New York) och planet lyfter inte förrän kl 09:05 på morgonen så det blir liksom inte en too crazy morning. Om jag lyckas somna runt 23 (tjena) så skulle jag kunna få in runt 5 timmars sömn! Landar iallafall kl 12 i New York (klockan 18 svensk tid), så därför så skulle det vara super om jag kunde sova, antingen hemma när jag ska, eller på flyget, för tänker att jag inte går och lägger mig förrän 20/21 tiden där. Och då kommer klockan att närma sig tre på natten, satt... Sömn kommer att vara viktigt, haha!
  • Sedan bara någon dag efter så kommer det mail om att min tågbiljett från Stamford (staden där hotellet i New York är) upp till Boston är bokat! Eftersom att jag är korkad så uppdaterade jag mailkorgen innan jag gick och lade mig, tips, gör inte det. Kunde inte sova på säkert en timme... Tåget tar ca 4 timmar och jag åker redan på onsdagen dit! Var tvungen att maila både min kontaktperson här i Sverige och själva personerna på Orientation eftersom att jag var orolig att de bokade biljetten en dag för tidigt (biljetten var non-refundable nämligen, och den var dyr), men de försäkrade mig om att det var rätt. Och då blev jag ju såklart ännu mer taggad, när oron släppte, haha! Och mina värdföräldrar är så gulliga, de bokade en uppgraderad plats till mig på tåget, i Sverige tror jag att det motsvarar andraklass? Idk, men känslan är super just nu!

Är så tacksam för Au Pair In America, verkligen. Alltid snabba med att svara på mail och om något verkar otydligt så ringer de alltid och går igenom det med mig, även om det är midsommarhelg eller lördag. Fick tex ett mail häromdagen med massa bra samlad info (som jag fått redan för 3 veckor sedan) bara för att de ville försäkra sig om att jag fick allt igen ifall jag skulle glömt bort något. Så omtänksamma!

  • Fick även ett mail om att boka min New York City Tour, vilket jag självklart gjorde!! Den kostar 95$, men det ska både vara roligt, man blir tagen till några av de mest sevärda sakerna som tex Frihetsgudinnan (alltså, ett ställe där man kan se henne ifrån, inte till själva ön), 9/11 memorial, Top of the Rock som man även får åka upp i och några timmars fritid på Times Square! Tror att det också är en väldigt kul tripp att ta med de på Orientation, har ju haft en del kontakt med väldigt många som ska vara där samtidigt som mig, och det är ändå ca 10 av oss som är svenskar! Ja, typ 60 st är ju tyskar, men men... Det ska bli så kul!!

Och vad som är ännu mer sjukt är att det bara är 12 dagar kvar. Det är bara 1 vecka och 5 dagar kvar. Alltså det är så himla sinnessjukt!

New York here I come!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229