Ändrade tankar

Okej så jag har typ ändrat åsikt om match #3? Inte riktigt det jag väntade mig haha, eftersom att jag typ valde bort de efter när jag såg vart de bodde. Men under Skype samtalet så kände jag verkligen hur gullig och trevlig mamman var, man kunde liksom prata med henne utan att det kändes som en intervju, fast det var en. Och sedan så hade deras tidigare au pair förlängt i samma familj då, så hon har varit där i 2 år sammanlagt, vilket är typ det bästa betyget en familj kan få.

Började tänka mer och mer på familjen igår och idag nämligen, och det var den här familjen som jag gick runt och tänkte mest på. Typ hur området såg ut, hur jag skulle bo, hur mina dagar skulle se ut och vart jag skulle kunna ta mig "från Atlanta". Vet inte om det är ett tecken, men helt plötsligt lär inte Atlanta helt fel. Ska försöka att antingen släppa att det är just Atlanta, för tycker verkligen om familjen i sig, eller att typ "utforska" Atlanta på nätet och verkligen researcha staden. Jag menar, 5 miljoner människor bor där så så dålig kan den ju inte vara? ;)

Fick iallafall ett mail idag av mamman där hon först påminde mig om att familjen åker på semester och inte kommer tillbaka förrän den 20 feb (de tar med au pairen det!), så då skulle vi kunna skypea den 23 som tidigast sade hon. Sedan så kom den lilla bomben som fick mig att bli väldigt vaken (anledningen till min 2AM post), att familjen verkligen hoppas att jag väntar med att bestämma mig om mitt år då de är väldigt intresserade av att ha mig som deras nästa au pair!!

(Gick tillbaka och läste min post ang skypeintervjun och insåg att jag typ bara babblade på om allt förutom själva intervjun, good job, så här kommer en uppdaterad nerkortad version haha)

Enligt mamman då då så skulle mitt schema vara en ren dröm. De enda tiderna på dygnet jag skulle jobba var mellan 2 på eftermiddagen till kl 7 på kvällen. De behövde alltså ingen hjälp på morgonen då föräldrarna gjorde flickorna redo och tog de till skolan, så jag skulle då ha hela dagen fram tills kl 2. Sedan så hade tjejerna lite aktiviteter såsom soccer, gymnastics, piano och lite andra saker efter skolan, men annars var det typ bara playdates, homework och kanske gå till nån lekplats eller deras community pool som man då gjorde på dagarna. Jag skulle ha tillgång till en egen bil, igen, dröm, och när familjen reser så var jag välkommen att följa med. Ju mer jag tänker på denna familj, desto mer tycker jag om den. Plus deras essay var också jättemysig att resa och de verkar bara som en väldigt välkomnande familj.

Vi får se vad som händer, först måste de åka på deras semester och komma tillbaka så det kommer att vara några väldigt långa dagar nu fram tills den 23, jag vet ju inte riktigt om det bara är jag heller, hon skulle prata med några till i helgen som var nu och så skulle de "välja" två st som de ville fortsätta prata med (me being one of them, dör), så det kanske står mellan mig och en till?? Ingen aning, hoppas bara att dagarna kan gå snabbt så jag får träffa resten av familjen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229