128 dagar kvar!

Lade precis på skypesamtalet med familjen, och jag är så himla glad. Fick träffa alla utom min värdpappa, och alla är så himla söta och goa. Killarna var alldeles uppe i varv, de berättade lite om sig själva och om deras swimpractice som de precis hade. Lilla söta K tycker det är väldigt intressant med datorn och tangentbordet just nu så det var väldigt roligt att iaktta när hon satt super koncentrerad och höll på med de.

Fick till och med träffa hunden, den är så himla sööööt, alltså jag var nära på att dö sötdöden. Det är som sagt en svart labradoodle som tydligen var "very snuggly" och älskade bellyrubs. Jag kommer att älska att bo med den här familjen! Plus huset som de bor i är så himla snyggt, kan knappt fatta att det kommer att vara mitt hus snart.

Fick alla placement detaljer också och mitt satta avresedatum är den 8:e Juli och jag är supertaggad. Det betyder att jag bara har ca 3 månader kvar på jobbet (är väldigt glad ang detta då jag inte trivs över huvud taget), och 1 månad att vara ledig och fixa det sista samt träffa alla lite innan jag åker. Har inte haft sommarlov på riktigt sedan jag började jobba 2016 så det ska bli riktigt skönt att bara vara ledig i en månad.

Ser supermycket fram emot att åka, men också tiden däremellan. Ska boka tid på ambassaden, hos doktorn, köpa en resväska och göra någon slags scrapbook. Så taggad, bara 128 dagar kvar!😍

​Alltså titta bara hur vackert Boston är, längtar tills jag inte behöver sno bilder från google utan kan använda mina egna...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229