Antibiotika är inte Antihistamin

Så, när jag skrev sist, i onsdags, så antydde jag på magsmärta i nedre delen av buken. Det höll på hela dagen till långt in på kvällen/midnatt. Igår torsdag, så blev jag orolig då jag börjat kissa konstant, samt att jag hade fått nässelutslag över hela kroppen.
Detta är inte kul när man har tre livliga barn och man själv mår som en påse skit.
Så jag tog mig till en drop in på vårdcentralen efter många råd från vänner på Facebook som sa att det även kan bero på stress (jag misstror er absolut inte, jag vet att jag är stressad) men jag fick kissa i en kopp och sen lämna ett CRP. misstroget visade UVI och CRP var normalt enligt läkaren, så han skrev ut antibiotika.
Innan jag fick gå så antydde jag på mina nässelutslag, och då så han bara att det försvinner med antibiotikan.

Så nu till det hela. Ja, utslagen och klådan försvann när jag hade tagit antibiotikan, men kom tillbaka lika fort som det försvann och sent igår kväll så hade jag utslag i ansiktet, hela halsen, bakom öronen, ner på bröstet, under brösten, ner på magen, hela ryggen och på smalbenen. Ja, ni kan ju tänka er själva att jag ångrar att jag inte var mer på den här läkaren om Antihistamin för att få bort klådan.

Min mamma kom förbi här hemma efter hon varit på kören för att kolla till mig, och då hade jag hunnit prata med 1177, för jag kände att jag började få panik av all klåda.
Hon rådde mig till att ta Loratandin, även om det bara är till för snuva.
och det har hjälpt efter en hel natt. Så i morse när jag gick upp så tog jag en till. Så jag har varit symtom fri hela dagen, fram tills nu, nu har det börja klia igen, och jag ska åka och jobba om 2 timmar. Känner bara, jippi, jag ska plågas igenom en natt till med klåda. (får inte ta mer än en tablett om dagen)
Men samtidigt, tur att man jobbar på ett sjukhus, dom kanske har antihistamin där också.

Så nu ligger jag i badkaret fyllt med varmt vatten, och bara försöker slappna av innan jag ska iväg och för att inte blossa upp allt mer än vad det är.

hoppas ni alla haft en fin fredag och får en härlig helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229