47 dagar

Det känns som att tiden går supersakta nu, fast det går i en rasande fart egentligen.
Men denna dagen har känts som en evighet, kändes som att den aldrig ville ta slut.

speciellt när ett av 4 barn, vaknar konstant på kvällen när alla lagt sig. Låg i sängen i en timme för att få henne att somna om. På den timmen har jag hunnit vara arg på två i huset som pratar högt, inte kan stänga vare sig dörrar eller släcka lampor efter sig, så därav tog allt bara längre tid med nattade. SAMT att grannen fått nå tuppjuck i hjärnan och tyckte att det var en skitbra idé att åka runt med sina jävla fyrhjulingar på området, här, där det ekar mer än vad det gör i en grotta. Så ja, allt detta gjorde lilla tjejen klarvaken, en mamma irriterad och nu kan inte mamman somna i stället.

Ni ser, bara en skit kväll. Önskar jag kunde få somna så jag slapp tänka mer denna dag, men jag får vänta in John blund som vem som helst.

Barnen har varit hemma och fått jullov. Så nu är dom lediga fram till den 2a januari.

Julafton står för dörren om snart 5 dagar.
Det är fortfarande ingen snö, och jag räknar inte med att få se någon snö heller. Vi har inte haft en snöig julafton sen 2015.
Men vi har i alla fall köpt en gran idag som barnen fick klä tillsammans. supervacker och stilig. Nu är det bara julklapparna som fattas.

Nej, nu ska jag försöka somna, och hoppas på en bättre morgondag. God natt

Älska livet - Puss / er Minna

Gillar

Kommentarer