44 dagar

Nu efter midnatt är vi nere på 44 dagar. Känns overkligt att jag snart måste in till förlossningen för att föda. Jag kommer garanterat gå över 44 dagar, men att bara veta att det är dom få dagarna kvar, är svårt att få in på något vis. Man har kollat appar, gjort nedräkning, allt från 200 dagar kvar, till 101 dagar kvar, och nu, ja ni fattar.
Det har nog gått väldigt fort ändå, men jag tror också att det beror mycket på att jag alltid har något att göra. Jag har liksom inte riktigt tiden att gå runt och tänka på dagar. Och sen så byter vi ju vecka varje torsdag, och varje gång det blir torsdag så tänker jag, "skit vad fort denna vecka har gått", och samtidigt tänker jag, "herregud, en hel vecka till."
Ja man är barnslig på det sättet.

Jag har precis tagit min kvällmedicin, som består av en tablett antibiotika (förebyggande för UVI) och sen järntabletterna. Så nu ligger jag och väntar in halsbrännan så att jag kan knapra i mig novalucol sen.

Och med 4 dagar kvar till julafton. December i allmänhet har bara runnit iväg, och fortfarande ingen snö. Men har vi tur så kommer det i januari.

Nej jag måste sova, för annars somnar jag med telefonen i handen och så kommer den landa i facet på mig. God natt <3

Älska livet - Puss / er Minna

Gillar

Kommentarer