+ Inte så långt kvar till jul, Älskar hela månaden Decemberförberedelserna och nedräkningen till jul börjar.

- Snart är höstlovet slut.

+ Det finns snöö!

- Jag har inte bloggat så bra på den senaste tiden, men det ska det bli ändring på!

+ Nu när skolan börjar är det inte så långt kvar till jullov.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaa! Äntligen spårat och såklart åkte vi skidor idag. Dom hade spårat vid vasaloppsstarten, en slinga på ca 2.5 km. Riktigt kul att kunna åka på snö igen.
När vi kom hem körde jag lite styrka och sen kollade jag på film med min lillebror.
Vad mer vi ska hitta på idag vet jag inte, förutom att vi ska äta hemmagjord pizza ikväll, mums!

Vad tycker ni?Är det roligt att det kommit snö?

Likes

Comments

Turtle neck tröjor:
I våras var en av trenderna of shoulder tröjorna där man var bar om axlarna, nu i höst är modet tvärsom, Helttäckta axlar och hals. Jag tycker att trenden är hur fin som helst! Speciellt dom här stora stickade tröjorna med en mysig krage. Ja, inget mer än så att säga om det.

Linneklänning med t-shirt under:
En till trend nu på senare tid är klänningar med t-shirt under. Oftast en sammetsklänning i beigea färger med en vit basic t-shirt under. Ja, kring den här trenden vet jag inte riktigt vad jag tycker. Först tyckte jag trenden var asful och det är nog fortfarnade ingen jag skulle ta på mig men jag tycker absolut att det passar på vissa.

Mörka färger:
I höst är mörka färger som svart, vinrött, militärgrönt, marinblått och mörkgrått inne. Själv tycker jag om det då jag själv oftast klär mig i färger som dom nu hösten. Jag tycker dock ljusa färger som vitt och ljusgrått är väldigt fint det med.

Tröjan med vida ärmar:
Jo, vad tycke jag om denna trend:
Jag tycker att det kan vara jättefint beroende på hur vida ärmarna är, det kan bli liite för mycket tycker jag. Det är jättefint för att göra en simpel outfit som ett par svarta jeans till en vanlig svart tröja lite finare genom att byta ut den svarta tröjan mot en sån tröja med vida ärmar.

Boot cut jeans:
Ja, jag vet knappt om man kan kalla det en trend längre, hur som helst har det iallafall varit en trend både på 70-talet och nu på senare tid och jag tycker fortfarande att det är riktigt fint! Och då snackar vi om jeansen, både svarta, vita och blåa. Jag har aldrig riktigt tyckt om dom här misoni insprirerade byxorna..

Likes

Comments

Enligt mig, dom 4 bästa låtarna just nu

Likes

Comments