Short girl problems

Hej finisar!

Hoppas ni har en fin dag idag! Detta vädret är helt fantastiskt! ⭐️

Jag gick upp ungefär kl 09:30 idag och åt pizza till frukost... Hihi mums!! Efter det tog jag en lång promenad med Viggo och bara njöt av det fina vädret! Passade på att göra lite mag och rump-övningar innan jag stack ut! Så jag luktade ju inte rosor när jag kom hem! Nej svettig som satan och rakt in i duschen!

För ett tag sedan köpte jag ett par byxor från Bikbok men vet inte om de heter något speciellt.. Iallafall det är ett par svarta byxor som sitter tajt vid rumpisen och som går rakt ned vid benen alltså inte tajta in mot benen men går inte heller utåt.

Jag tycker om de så mycket så jag köpte likadana i beige and I'm in love!

Liiittle problem! De är alldeles för långa:( Mina andra svarta byxor lämnade jag in till ett skrädderi och han sydde upp de precis till min längd men jag var utan mina byxor i kanske två veckor och jag har så svårt att vänta så länge när jag så gärna vill ha på mig de nuu! Men, jag har inget val! Inte vänta = inga byxor, vänta = perfekta byxor! Så måste lämna in dee så snabbt som möjligt

"Short girl problems" så segt med korta ben så inga absolut inga byxor passar på längden haha!

Nu kom Carl hem och Tova ringde mig precis och frågade om jag ville ses så vi ska ut på en liten picknick-mys hihi! Spontant sådär men hur mysigt i detta väder!

Vi ses senare hörni, love u!

Gillar

Kommentarer