Sjuk som vanligt

I brist på annat

Idag sitter jag här hemma och är sjuk som vanligt. Denna gången hade jag tur och var frisk i tre veckor innan jag blev sjuk igen. Nu sist när jag var sjuk så var jag verkligen jättesjuk. Hosta och snorig näsa och det var hemsk. Hade så mycket bakterier i kroppen.. men det gick över och nu kom det tillbaka igen. Lite mildare denna gången.

Black friday idag då. Så jobbigt när jag rycks med i all rea och vill köpa massa grejjer hela tiden. Hade gärna velat köpa lite nya villiga grejjer men borde inte göra det nu när jag inte jobbar. Så ledsen över att jag blev av med detta jobbet jag hade nu, efter bara två veckor. Var borta på fredagen och på måndagen meddelade de att jag är uppsagd. Jag undrar hur vissa människor på vissa företag tror de kan behandla sina anställda. Oseriös företag alltså.

Så ag gör inte så mycket om dagarna nu, inte mer än röjer hemma, städar och rensar. Kollar på serier och gör absolut inget kul. Men nästa vecka har jag tre jobbintervjuer och jag hoppas verkligen jag får ett av de jobben! Alla verkar ju intressanta och är sånt jobb jag vill ha så jag hoppas verkligen ett av företagen vill anställa mig. Håll tummarna!

Och förresten, vinterns första snö föll idag 😊

Gillar

Kommentarer