Härligt väder ute!

Tänkte just precis att jag skulle gå ut och hämta ett paket hos posten, kollade dock ut genom fönstret och det ösregnar. Det jobbiga är att jag måste nog gå och hämta det iaf, för snart skickas det tillbaka. Jaja, får la dra på mig min regnjacka då.
Har vart hemma och vart sjuk i två dagar. Amy har vart lite snorig så det kom till mig. Igår var det värst med halsont och huvudvärk men idag är det någorlunda bra igen så imorgon ska jag tillbaka till jobbet.

Var inne i stan en snabbis idag och handlade på Hemköp. De håller ju på att bygga om därinne nu så det är en massa skit i vägen där. Jag gick där i mina egna tankar och gick förbi en stor trälåda som hade en spik utbuktandes ifrån sig, så denna spiken gjorde ju då ett hål i min bomberjacka! Så jävla typiskt, varför har de sån skit i butikerna när det är öppet? Nu var det ju tur att det bara var min jacka, hade ju vart surt om någon gjort sig illa på riktigt. Men ska iaf maila butiken så får vi se om de kan lösa det med min jacka på något sätt.

Köpte även ett par nya stövlar till Amy med babblarna på. Hon älskar ju babblarna så dem ska hon få i present när hon fyller 2. Då blir det kalas med babblarna tema haha.

Nej får la dra mig ut nu då i detta vackra väder.

  • 361 visningar

Gillar

Kommentarer