Födelsedag och nytt jobb

Idag fyller mannen i huset år och det skulle ju såklart firas tyckte jag. Jag var ju ledig idag och Amy var hemma också. Jag städade och dammsög lite hemma så det skulle se trevligare ut. Städade köksbordet från allt bröte som låg där. Sen åkte jag och Amy iväg för att handla lite, vi åkte och köpte sushi på Ichiban och tårta på Ica focus som vi överraskade pappa med. Såklart tog jag inga kort på nånting, typiskt. Blev så fint dukat på bordet, jag köpte röda rosor också och la i min Klong-vas. Och så drack vi ur lite finare glas. Såg så fint ut på bordet.
Iaf, det han fick i present av mig var en Lee collegetröja, solglasögon och shorts från Levis. Amy köpte en påse lösgodis till pappa. Och han blev nöjd med allt så det var ju bra. Dagen har vart bra idag.

Fick samtal imorse från ett jobb jag sökt tidigare. Var på intervju i förrgår och idag ringde de och sa att jag är välkommen dit! Det är ett äldreboende i närheten av där vi bor (pendlar just nu i 40 minuter till mitt nuvarande jobb) så det känns bättre att jobba lite närmare hemmaplan. Nu har jag både jobb och Amys förskola i närheten, blir ju inte bättre. Fick mitt schema nu också, jag har schema till och med i mitten på september, sen får vi la se om det blir förlängt. Men nu har jag jobb i sommar iaf så nu slipper jag stressa med det!
Plus det bästa är att jag jobbar max 4 i rad. Oftast jobbar jag 2 pass, ledig 2 pass osv. Så det känns nog inte som jag kommer jobba ihjäl mig i sommar. Är sjukt nöjd med schemat! Lyckades få ledigt den helgen Inkas bröllop är och det är det viktigaste!
HOppas jobbet är bra bara och att jag trivas med både jobb och kollegor. Det gör jag ju inte på det äldreboendet jag är på nu. Tur att jag slutar nästa torsdag!

  • 504 visningar

Gillar

Kommentarer