5 dagar gammal!

Graviditet

Idag är vår skatt fem dagar gammal. Saker och ting går inte direkt lätt kan jag säga. Har stora problem med amningen, hon skriker och ger tecken på att hon är hungrig, men tar inte bröstet. Hon putter bort det och skriker ännu mer, så frustrerande. Sen blir det inte bättre av att hon är gul och vi måste gå på tester på Östra varje dag. Blodprov på henne varje gång, vilket jag hatar. De klagar på amningen, att hon måste äta mer och måste äta oftare. Blir så jävla sur för de vet inte hur mkt vi kämpar med det. Tror grannarna vet det mer än de på Östra. Blir ledsen när jag tänker på hur oförstående de är. De ska ju hjälpa istället för att trycka på, tycker jag ju.
Hon har tappat vikt också, eftersom hon äter så dåligt. Nu igår hade hon gått upp 55 gram så de var de glada över på Östra. Nu ska vi ju dit idag igen och hoppas inte hon tappat vikt. Jag blir galen.

Mkt sömn blir det inte heller! Försöker sova med henne på soffan så att sambon kan sova ifred i sovrummet, men jag måste sova sittandes med henne i famnen, annars vaknar hon. Vilket har resulterat i att jag har en sinnessjukt öm rumpa. Herregud jag blir galen.

  • Graviditet
  • 4 033 visningar

Gillar

Kommentarer

L
,
Grattis till bebisen!
Tråkigt att det är kämpigt med amningen. Har du kontaktat amningshjälpen? Det går både att ringa och att skriva i deras grupp på Facebook och få riktigt bra råd anpassade efter ens situation. Tyvärr kan råden på BB/Bvc vara lite sådär när det gäller amning. Hoppas att det går smidigare för er snart!