Jag har varit extremt inaktiv på senaste! Som ni kanske märker har jag plockat bort väldigt många blogginlägg också. Jag ska från och med nu bara ladda upp häst och ryttarrelaterde blogg inlägg om det änns kommer upp några inlägg!

Varför jag varit så inaktiv är bland annat att vi har flyttat Bram till box och då finns helt enkelt ingen tid till bloggen. Jag har också haft hjärnskakning från att Bram skastade av mig för några veckor sedan. Jag har också muntliga nationella prov i skolan och så. Imorgon blir det hopplektion iallafall så det taggar jag för!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva om tre saker som hänt i stallet (på hästryggen). Idag tänkte jag fokusera på tre liknande händelser.

1: Den första saken hände för många år sedan när jag red på en annan ridskola. Jag var ganska liten. Vi skulle rida ut och jag fick en av de nyaste ponnyerna på ridskolan. Det gick ganska bra att rida tills vi kom upp i skogen. Då blev en annan ponny övertaggad och stack rakt upp i skogen och försvann. Ryttaren bröt armen på två ställen och hästen skenade hela vägen tillbaka till stallet. Vi fick skritta hem.


2: Den andra grejen hände när jag red min föredetta foderponny Lucas. vi skulle rida ut några stycken. Vi kom inte långt från gården innan en häst började tramsa och konstra. Ryttaren hoppade av och skulle leda hem hästen och vi andra skulle fortsätta bort. men hästen som blev leden slet sig och började skena mot resten. de som hade ryttare skenade också och jag var en av de som satt på. Efter en bit fick vi stopp på hästarna och ingen ramlade av som tur var.

Hörs!

Likes

Comments

Hej!
Idag firar jag ett år med Bram. Min älskade ponny i nöd och lust! För er läsare som var med ända tillbaka till min och Elsas gamla blogg vet ju hur det var när han kom för ett år sedan😍. Detta året har gått sjukt fort och jag har lärt mig såååå mycket av Bram! Mitt självförtroende har blivit mycket bättre. God natt❤️

Likes

Comments

Hello!

Idag tänkte jag berätta 5 nya roliga fakta om Bram, min lilla knäppa ponny!

1. Bram är inte så social, han står gärna längst bort själv i hagen.

2. Bram har som högst tävlat Lätt A klasser i både dressyr och hoppning(om ni inte vet vad det är så googla).

3. Han är en korsning mellan Arab och Welsh- cob. Mamma hette Parnassia och pappan Geysir OX

4. Bram är extremt matglad han älskar havre, morot, müsli mm.

5. Bram älskar att bocka! Speciellt i ridhus och i galoppen!

Likes

Comments

                 Hej igen!

Jag vill börja säga gott nytt år, jag hoppas att ni hade en mydig nyårsafton, det hade jag. Men alla dessa blider är från 2016. Alla bilder ovan är i ordning från januari till december. (Den isabellafärgade hästen högst upp är min gammla foderhäst Lukas). I år fick jag Bram min underbara lilla ponny i maj, och min sommar har varit fantastisk! Jag har träffat nya människor, börjat femman, ridit min första "pay'n ride" och (min inte första) pay'n jump, och i november var jag och min familj på "sweden internationel horse show" och det var super coolt. Jag hade en underbar jul och jag har i år startat två bloggar! Det jag vill däga är tack för ett fantastiskt år och jag hoppas att detta året blir minst lika bra. ILYSM😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

Likes

Comments

Dessa bilder är från Stockholm horse show. Vi var där torsdag fregag, det var super myssigt! Imorgon börjar jag med julklappstips så varje dag hela veckan kommer ett nytt tips kl 07:00!​

Likes

Comments

Subscribe