Tjäna!

Sen sist har jag myst med mina bästisar och helgerna har mestadels spenderats på stadshotellet. Kino hade öppet en helg och det slutade i en av de roligaste kvällarna i mitt liv. Dansade till stängning och efter det for jag på efterfest med Dannis. Ramlade i säng vid 6 på morgonen.

Mår inte jättebra just nu. Jobbar hårt på att läka mitt brustna hjärta och det tar ju sin tid. Men jag är omgiven av världens bästa jävla vänner och min fina familj så det går att andas i alla fall!

Annars har jag börjat träna! På riktigt alltså. Det är jättekul och vissa dagar är det det enda som får mig ur sängen. Kuuuul.

Examen närmar sig med stormsteg vilket känns helt sinnes. Har en praktik och en kurs kvar sen är jag KLAR!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite keikkor jag mer än gärna vill se flytta in i min garderob. Från asos, nelly och goodbye bread (:

Likes

Comments

Hej hej!


Förra helgen stod som sagt arken på schemat. Lilli bjöd in mig, Julina och Emme till sig för förfest. Vi hade jättemysigt och jag minns inte senast jag skrattade så mycket.

I måndags var jag och mamma på pass och jag köttade sönder mina ben. Måste krypa upp för trappan i tisdags. Men väldigt skönt var det!

Annars har jag klippt och slingat mig vilket verkligen behövdes.

Och städat och gozat och hängt med mina beeezzzztavener. Ikväll tänker jag bara ta det lugnt, är helt slut efter den här veckan.

Längtar efter sommar. Eller lite varmare i alla fall. Är så trött på att släntra omkring i samma gamla hoodies veckorna i ända.


Aja baii

Likes

Comments

Hellu hellu.

Är inne på sista terminen i gymnasiet. Känns helt vrickat. Slåss mellan olika val, att bli kvar här och jobba, flytta till Stockholm eller, håll i er, flytta till Skottland. Vi får se. Men allt känns jobbigt och jag krisar sönder.


Nåja, på senaste har jag och Danne adopterat oss en ananas.

Åååå. Förra fredagen låg jag, Lilli och Tobbe i hans säng och skrattade så vi grät. Finaste finaste fina.

På lördagen var jag först på middag och vin hos Jossan med tjejerna. Vi lyckades pricka in vin två helger i rad vilket behövdes då Jossan lämnat oss för Sverige :(.

Och resten av natten spenderade jag med ananasen och favoritpojkarna mina. Trots att kvällen innehöll allt från tårar, spya och en bruten knoge skrattade jag så jag inte fick luft nästans hela natten.

Här är jag, heeeej.

I helgen tänkt jag befinna mig på stadshotellets dansgölv med en drink i vardera hand helst.

Johäjjo.

Likes

Comments

Si på fan, det blev nytt år igen. 2018. Jaaaajjjja.

2017 var mitt bästa år hittills. Mitt friskaste. 2016 spenderade jag med att läka mig själv, fanns så mycket som måste plåstras om så det tog ett helt år att komma genom. Men det ledde också till ett friskare 17.

Några korta ljusglimtar från 2017:

- Jag lärde känna så många fina, viktiga personer. Danne, Jonte, Sandra, Melissa bland annat.

- Fick mitt första jobb!!! + att jag frilansade för första gången.

- Köpte min andra bil i livet (hehe).

- Tog det hittills svåraste beslutet i mitt liv. Men det var viktigt och jag satte mig själv framför allt annat och det behövdes. Växte förtusan flera meter som människa av det.

Nåja. Nytt år. Ska bara fokusera på att utvecklas och vara den bästa jag som möjligt. Och ha en massa kul.

På nyårsafton åt jag och Sonny lite småmisslyckad middag på Diablo och sen spenderade jag resten av kvällen och natten på Hammarbo omgiven av alla mina närmaste.

På tolvslaget satt jag i köket med Adam x2 och lyssnade på Lil Peep, kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att fira in det nya.

Och till mina allra bästa vänner, Lilli och Danne, tack för i år. Tack för att ni inte tvekat en sekund på att stå vid min sida. Genom allt. Jag är så otroligt tacksam över er och jag kan inte sätta ord på kärleken jag känner för er. Mina bästa personer. Tack!

Igår spenderade jag dagen i sängen och käkade goooaste pizzan till middag.

Och så avslutar vi med mig. Hej!

Likes

Comments

Det blev jul, igen!

Jag tycker inte om julen. Eller ja, jag älskar julafton och att få vara omgiven av min fina familj, men all hype som börjar i typ oktober avskyr jag.


Dagen före städade jag rummet och mojsade framför film med mamma och pappa.

Vovvarna hade luvis.

Bara GOOOOS.

Julaftonsmorgon innebar som vanligt att vi bjöd in farmor och min ena farbror på julbrunch. Mycket mysig tradition. När jag var liten sov vi alltid hos farmor dagen innan julafton men eftersom hon flyttat till stan nu så gör vi såhär istället. Lika myz.

Kväll och enligt tradition samlades vi hos mina kusiner för att fira.

Vi åt så vi höll på att dö, seriöst. Sen var det julklappsöppning och massa mys.

Juldagen. Var på släktmiddag innan jag for till Madde på föris. Sen blev det arken en sväng innan jag for hem.

Nu ska jag jobba veckan ut och sen är det nyår! Mina planer är lokalfest så det lär bli riktigt bra.

Hade hörrrrni

Likes

Comments

Hola. Jag pysslar inte med mycket mer än häng med bästisar och helgerna spenderas på stadshotellet till stängning. Inte klagar jag!

I lördags bjöd Jossan in till brunch och förfest. Så himla lyckad kväll som avslutades i Felicias säng lite för sent.

Annars jobbar jag undan skolarbeten och mojzar med vovvarna.

Häj

  • Vardag
  • 769 Readers

Likes

Comments

Så sjukt jobbigt att vara 19 år och totalt jävla inkapabel till att ta hand om sig själv. Min lilla kropp skriker efter nått att hålla i sig i, för jag fortsätter falla handlöst varendaste en dag.

Jag kan inte äta, då spyr jag. Jag har gått ner en hel knippe kilon på tre veckor. Jag satt på praktiken och åt lunch en dag när det var något som krossades inuti. Som sprängdes och nu inte går att limma ihop. I alla fall inte nu.

Kanske var det insikten om all sorg jag går runt och bär på. Mitt hjärta är upprivet och blodigt, täckt i stora sår som aldrig tycks sluta blöda.

Jag har försökt rymma, ljugit alla jag känner rakt upp i ansiktena och utan att vika med blicken. Jag mår bra. Jag är inte kär längre. Framför allt har jag ljugit för mig själv. Av ren överlevnad. Men jag kan inte springa längre. Det här måste få göra ont för att det ska läka. Och helvete vad ont det tar. Kan inte andas. Tror jag tappat mina lungor, spytt upp dem. Kanske är de kvar, men de funkar hur som helst inte längre. Och det får väl va så.

Jag är omgiven av så mycket fina människor. Mina kompisar som inte skruvar på sig ens lite när jag börjar spontangråta eller hugger tag i deras armar när benen viker sig under mig. Som torkar tårar, pajar över ryggen, köper vin eller kör tills vägen tar slut och blir till hav. Som aldrig ifrågasätter eller klandrar, bara låter mig vara.

Mina föräldrar som bäddar ner mig i sängen och sitter på min sängkant varje kväll och frågar hur det är. Som inte blir arga fast de vet att hela min värld rasat och som låter mig hållas.

Som fortsätter fråga hur det är, hur det går, om det finns något nytt att säga fast jag fortsätter snäsa fram att jag inte orkar prata om det genom spända käkar. Jag ser er oro, men jag kan inte ta in den nu. Jag kan inte prata om det här. Får inte ut det i ord.

Men nånstans i allt det här sega, söndertrasade, finns något så fint så jag stundvis tappar andan av lycka. När jag står på ett dansgolv omgiven av alla mina närmaste vänner, när jag sjunger så rösten ger upp och springer genom min hemstad som frusit till is. Till exempel då.

Man kommer så nära sina vänner när man sörjer. Ser vem som är på riktigt och vem som kan dra åt helvete. Formar nya band för det finns inte längre någon som har rätt att tycka nånting om vem man väljer att spy ut sina innersta tankar till.

Jag vet att hjärtesorg går över. Jag vet att mitt hjärta kommer bli helt igen. Det kommer ha ett permanent ärr av en kärlek som en gång var, men helt kommer det bli.

Jag kommer inte vara rastlös hela livet. Jag kommer kunna äta igen. Tankarna om att förgöra hela mig och allt jag är kommer bytas ut mot lättare, finare grejer. Alla mörka moln löses upp nångång och då kommer det sol. Det gäller bara att orka tills dess. Och det gör jag.

Likes

Comments

Hej. Fan alltså, livet kastades omkull så jag glömde bort att skriva. Eller nej, jag kunde inte för jag kvävdes i en vecka.

Men jag har fått ett nytt liv! Mitt i natten på halloween blev jag dumpad. Tänker inte gå in på varför osv men det var fruktansvärt. Men lyllos mig har världens bästa vänner så jag klarade det.
I efterhand var det nog det bästa. Vi är vänner och allt känns faktiskt bättre än det gjort på länge.
Kommer alltid att älska honom, men jag är inte kär längre. Så lätt att växa fast i sin trygghet.
Så nudå?
Jag öser kärlek över mina vänner och lever my best life. Är så otroligt tacksam över dem. HOJOJ.
Jag dansar, skrattar, skriksjunger, är med vem jag vill, kommer hem när jag vill, bestämmer allt själv.
Förbanna.

Ska försöka ta tag i bloggen. Kanske. Men jag har så kul hela tiden så hinner knappt. Aja! Vi hörs när vi hörs.

Typ sånt här har jag för mig! Skojs.

  • Vardag
  • 1021 Readers

Likes

Comments

– Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?

Ööööö. Många! Det som poppar upp i hjärnan först är inte direkt en fest, men andra rockoffkvällen tror jag det var.

Vi hade jätteroli förfest hos mig och sen sjöng jag halsen av mig till Vigiland innan vi flängde runt på stan tills det blev dags för kino. Skrattade hela kvällen och alla var så jävla glada. GU!

Annars slår det aldrig fel med fredagskväll hos Maddsan.

– När var du riktigt full?

För två helger sen när jag blev drogad. :P Nee men i april var senast jag var kakkfull.

– När gjorde du något pinsamt på fest?

Är ingen person som skäms speciellt mycket. Är inte så duktig på och håll käft nykter så det blir självklart värre i fyllan så hehe. Har skapat några bråk o så för att jag aldrig kan hålla käften i styr. HIHI.

Vilken är den peppigaste låten?

Madde och Wilma taggar alltid till med den här så den. Den smakar malibu&coke och hemmafest. More than you know slår aldrig heller fel. Den påminner om sista rockoffkvällen när jag, Lilli och Amanda dansade så mycket så min väska gick sönder. Var jäkligt mäktigt faktiskt. Finns massa fler såklart men ORK INT.

– Vad känner du dig snyggaste i?

Jeans och tröja. Gillar mer o satsa på sminket än kläderna hehe. OTIPPAT!!! Nej men är jättedålig på att köpa festkläder. :/

– En riktigt kalasig bild tack!

– Beskriv en perfekt fredag?

Vaknar utvilad som fååååå bredvid mitt hjärta. Gosar lite, äter sega chips från kvällen innan och stressar inte för är LEDIG. Ligger i sängen tills klockan tre, duschar och fixar mig i tre timmar minst. Dansar framför spegeln, blir upphämtad för middag nånstans och sen hemmafest varvat med Indigo. Blir inte trött på hela kvällen och har perfekt fylla. Mmmm sku va :)

– Vem är du på efterfest?

ÄR INT PÅ EFTERFEST JAG ÄR TYP 40.

– Vad ska du göra i helgen?

Vet inte än. Det är måndag idag och den här veckan måste tas timme för timme för att jag ska orka.

Likes

Comments