Hej Lovers

Jeg har været medarbejder i Føtex siden den 6 februar 2014. Jeg har ikke prøvet nogle andre "rigtige" jobs, udover Føtex, og det er har helt klart min bedste arbejdsoplevelse indtil videre. Jeg arbejder oppe i kassen, og som kasseassistent følger der et hvis ansvar. Det er hårdt en gang imellem, men i sidste ende når man har gjort det rigtig godt, får man muligvis bestået ens prøvekøb, og der følger en præmie med!

DEN 12/8 BESTOD JEG PRØVEKØB!
Når man skal bestå et prøvekøb, skal man have opfyldt nogle krav først. Det foregår så ledes, at der er en butikspion, der er "forklædt" som en kunde. Butikspionen tjekker om butikkerne levere en ordentlig betjening og kundeservice. De kigger meget på, om man smiler til dem, eller om man er sur, for det handler om, at smitte kunderne med ens positive energi. De holder ekstra øje med, om man tjekker vognen, for at være tom. Det kan være svært, jeg har personligt, svært ved at huske kundevognene.. ups.

Jeg bestod ihvertfald mit prøvekøb, og fik en biografbillet til kun en person. Jeg synes personligt, at det er en smule mærkeligt, at det kun er til en, men en gratis biografbillet, så kan man heller ikke klage. Jeg elsker min job. Jeg har verdens sødeste kollegaer, som man kan grine af og dele nærmest alt med. Det har jeg aldrig hørt, om nogle andre arbejdsplader. Håber i har haft en skøn mandag!


Xx Minna

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej Lovers

I dag vil jeg skrive lidt om de lande, jeg gerne vil besøge i fremtiden.


1. Maldiverne

For at være ærlig, tror jeg alle drømmer om, at rejse til Maldiverne. Hytterne der ligger på vandet, og vandet i sig selv er helt rent og gennemsigtig, det er SÅ flot. Jeg har altid drømt, om at rejse til Maldiverne, og opleve hvor lækkert det er! Jeg håber inderligt, at mit fremtidige jeg, besøger Maldiverne og får en oplevelse for livet.


2. Afrika

Mt næste mål er, at besøge Afrika. Jeg vil vildt gerne se, hvordan det er at leve der, hvordan børnene får en hverdag til at gå. Afrika har en meget anderledes måde, at leve på end os, og det vil jeg være med til at opleve, og måske også forstå problemerne bedre, når man selv har været der, og set hvor stort et problem det egentlig er.
Jeg gad rigtig godt køre igennem Afrikas savanner, og se dyrerne i deres naturlige levesteder. Det er selvfølgelig mere barske omgivelser, end når man ser dem i fangeskab, men at opleve naturensgange ville være spændende.


3. Indonesien, øen Bali

Bali er en rigtig flot ø. Det tager mindst 21 timer at flyve derhen, men jeg tror helt sikkert, at det er besværet værd. Bali er berømt for deres templer, aber og elefanter. Jeg ville elske, at komme helt tæt på en abe, og have en på mine skuldre, og tror ikke det er det samme som en zoo.


Xx Minna

Likes

Comments

Tænkte at det ville være ret sjovt at lave en “get to know me” indlæg, så i kan få muligheden for at lære mig lidt at kende. Jeg har aldrig før, skrevet om mig selv på den her måde, da det er mærkligt for mig, at sætte mig selv op som punktform. Men her kommer det:

  • Jeg er 1.72 høj

  • Jeg har 2 brødre, en på 31 år og den anden på 9 år, og en lillesøster der er 17 år gammel

  • Da jeg var 4 år gammel, døde min far, men jeg har en papfar, som har været en far for mig lige siden.

  • Jeg er igang med mit sidste år på gymnasiet, med studieretningen matematik & samfundsfag

  • Er vildt dårlig til ironi, mine veninder bliver nødt til at fortælle det til mig det inden, så jeg forstår det.

  • Jeg er KÆMPE fan af søndage i sengen, med en kop kaffe og Netflix

  • Jeg HADER bananer: det er den klammeste farve og lugten er ikke særlig rar

  • Jeg elsker at få løn, for så har jeg nærmest tilladelse til at købe massere af tøj og mad

  • For omkring 2 år siden, fik jeg konstateret gigt i knæet, og det har gjort at jeg ikke kan være med til særlige mange aktiviteter

  • Når jeg keder mig eller er meget fokuseret, har jeg en tendens til at filtre mit hår imellem mine fingere.


Xx M

Likes

Comments

Hej Lovers

Jeg har altid været kæmpe fan af squash. Squash i kage, squash i mad, og squash spaghetti! I dag fik jeg lavet aftensmad til min familie, og det stod på farseret squash. Det er super enkelt og samtidig sundt. Vi har et lille squash bed i haven, og der var kommet to store squash, så det var med at komme i gang.

Da det var første gang jeg selv lavede farseret squash, var det lidt en udfordring. Jeg har altid været den person, som står og kigger på, og bagefter spiser den lækre mad, som er serveret. Så det var spændende, hvad resultatet blev.

Ingredienser:

- 2 squash
- 2 løg
- 500 gram oksekød
- 1/2 dåse tomatpure
- mælk
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. oregano

Det første man skal gøre er, at skære squash igennem på langs. Derefter skrabe indmaden ud med en ske. Vi skal bruge indmaden til senere, så man skal ikke smide det ud.


Vi skal skære løget i tern, og derefter på en pande sammen med hvidløget. Når de er gyldne tilsættes oksekødet. Kom tomatpuré, squashkød, hakket basilikum, oregano og mælk på panden og lad det stege et par min.

Derefter anbringer vi kødet i squashskallerne, og så drysser vi rasp og revet ost over, så bliver bliver det super lækkert.


Min familie valgte at grille mine squash, og det smager super godt på den måde. Ellers kan man selvfølgelig sætte det ind i ovnen ved en 225 grader i cirka 20 min.

Jeg håber, at i kunne lide det, og muligvis er blevet inspireret til selv at forsøge med det. Jeg kan klart anbefalde det!


Xx M

Likes

Comments

Hej Lovers

Mandage er ikke min favorit! Jeg fandt dog en måde, at bruge mandagen, efter min mening, fornuftigt eftersom det var en hård første dag i skole igen. Jeg slappede af! At være sund er ikke noget jeg gør bevidst, men jeg lavede grøntsagers stænger, og nød dem med en kold smoothie, og en rigtig god serie, som jeg bliver ved med at se :D

Eftersom det er min første dag som 3.g'er på min skole, er jeg nervøs men samtidig spændt på f.eks. med galla og at få hue på! Så har lagt nogle planer for, hvad jeg skal opnå/gøre i 3.g, som jeg ikke har fået gjort meget af i de andre år. JEG VIL LAVE MINE LÆSELEKTIER og prøve at være mere aktiv i timerne. Jeg har det med, at sige svarende til mig selv og mine siddemakkere, men tør aldrig selv at række hånden op. Derfor har jeg valgt drama som mit valgfag, og jeg kan ikke vente med at starte på drama, men det kommer i også til at høre mere om. Nok om det. Min mandag, som i kan se på billedet blev nydt, og det er nok den første mandag jeg har oplevet, som ikke har været for trættende.


Håber i andre har nydt mandagen ligesom mig!


Xx M


Likes

Comments