Hej💞

Idag var jag med Klara!
Vi köpte morsdagpresenter och bra cykla runt tåga lite!
Gjorde inte så mycket idag men aja ha det bra så hörs vi ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det ju mello!
Så glad att Måns vann☺️

Jag hade ju sovit med Hannah från fredag till igår och vi gjorde dom konstigaste sakerna!

Men aja hoppas ni har det bra, själv ska jag inte göra så mycket idag så hörs väll sen !

Likes

Comments

Hej💞

Idag har jag varit i skolan! Vi sprang vikingaloppet, vilket är att man ska springa så många varv som möjligt på em halv timme🏃

Efter det gick jag och Hannah hem till mig, för att vi skulle sova över 😘

Vi har sminkat varandra och fixat varandras hår💕

Vi har haft en super dag och längtar till imorgon nu ska vi se på film och sova! 💞😘

Likes

Comments

Hej , idag har jag varit i skolan! Vi hade en liten mysdag med en film :) efter skolan va jag med Nicha, vi såg på lite tv serier och snacka lite ! Annars har jag inte gjort så mycket idag:)

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt!!! Bara varit i skolan!! Så jag berättar om min helg istället. Min lördag börja med att jag, mamma och Thea åkte till någon mässa och sen till ett ställe som heter vikentomater och där köpte vi tomater!!!! Sen kom Hannah och vi gjorde den konstigaste sminkningen nånsin!!!!!! ( lämna aldrig Hannah och mig ensamma med en eyeliner). Sen sov vi över och på söndagen hjälpte vi min syster med ett stånd på kullavandringen som dom ordnat!! På det ståndet vi stod på gav vi bort vikentomater!! Och jag och Hannah gjorde en konstig dans till det som vi gjorde varje gång någon kom och besökte ståndet. Jag hade iallafall en super helg och längtar till en till!!!!!:) PS. Vi gick ut på en brygga och poserade på kanten! Så snygga !!!

Likes

Comments

Hej idag har jag varit med Nicha. Vi gick till stan och sen till görningen. På gröningen spelade vi mini golf och jag vann!! Vi såg några söta ankor som förföljde oss. Imorgon ska jag vara med Hannah så vi hörs då !!

Likes

Comments

Hej och glad påsk. Idag började jag dagen med att springa. Jag fick skynda mig för när jag kom hem skulle jag duscha, klä mig, äta mm på en halv timme. Sen åkte vi till min mormor och måla ägg, spela, fika och leta påskägg. Men nu är jag hemma och myser i soffan och äter godis. Idag äter jag från två påsk ägg!! Jag fick ett från min mamma och pappa på morgonen med lite godis och lite pengar, sen fick jag ett av min mormor som hon gömde i trädgården. Har haft en super dag idag!! Hur har ni haft det och vad har ni gjort idag?? Hoppas ni haft en super dag så hörs vi !!

Likes

Comments

Hej idag har jag tagit en lång promenad på morgonen och åkte sen en liten runda till väla. Vi satte oss på "Wayne's coffee"och fika lite. Jag tog en mini mud cake och drack vatten. Sen åkte vi till wallåkra stenkärlsfabrik för min syster jobbar där. Efter det åkte vi och handla och sen åt vi kvällsmat. Nu tittar jag på Lets dance. Tycker lets dance är ganska bra. Jag hejar på Alex!! Vem hejar ni på och vad tycker ni om lets dance??

Likes

Comments

Hej idag har jag varit på bio med min kompis Amanda och min mamma. Efter det gick Amanda hem och vi åkte till magasin 36 och fika. Sen åkte vi till lager 157 och därefter åkte vi och handla. En rätt så fullproppad dag!! Hoppas ni har haft det bra så hörs vi!! Kram

Likes

Comments

Hej idag har jag varit med Amanda!! Det var super kul vi cyklade och gjorde massa konstiga sminkningar. Hoppas ni har haft en superdag och så hörs vi.

Likes

Comments