Hej Venner,

i det her indlæg kommer jeg til at vise jer hvad jeg har i min lille håndtaske.

Den taske jeg går med for det meste, er en lille rød håndtaske fra Valentino.

Jeg har altid et par solbriller med i tasken, ihverfald her i sommer månederne.
Jeg har også altid min iphone oplader med mig, fordi min mobil altid løber tør for strøm:(
Så har jeg også altid min pung, og mit periode kort med overalt, og min mobil selvfølgelig. Så har jeg også altid en pakke tyggegummi, en læbepomade, og et par høretelefoner. Lidt makeup osv, resten kan i se på billederne nedenfor...

knus


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej venner,

Det her indlæg kommer til at handle om de produkter jeg bruger næsten hver dag, og som jeg helt klart vil anbefale.

Det første jeg altid gør, er bare lige at rense min hud. Så går jeg ind med min MAC strobe cream i farven "Goldlite". Den tager jeg i hele ansigtet, og efter det går jeg ind med min primer fra Benefit "The porefessional", og den tager jeg bare på, hvor jeg synes det er nødvendigt. 

Efter det går jeg ind med en foundation fra Urban Decay "Naked skin weightless ultra definition liquid makeup", og den blender jeg ud med en beauty blender. Efter det går jeg ind med min "Maybelline age rewind concealer", og blender den ud på samme måde, og det hele sætter jeg med min "Maybelline dream mat powder". 

Til mine øjenbryn bruger jeg en mat øjenskygge fra MAC "Coqette", og så sætter jeg dem med en gel, også fra MAC "Pro longwear waterproof brow set" i farven "Quiet brunette". Til at konturere mit ansigt bruger jeg MAC "Matte bronze", og så bruger jeg en highligter fra Becca i farven "Opal". 

På mine øjne bruger jeg igen en øjenskygge fra MAC i farven "Wedge", og til sidst min mascara fra Too Faced "Better than sex mascara waterproof", og til allersidst sætter jeg det hele med "MAC Charged water", og det er det hele.

God aften<3

Knus


Likes

Comments

Hej venner,

I dag vil jeg skrive lidt om de såkaldte "tassel øreringe".

Jeg synes de er vildt fede, de gør det let at få lidt mere farve med på sit outfit.

Jeg har lavet 6 par, i forskellige farver og længder.

De er meget nemme at lave, man skal bare bruge sytråd og selve øreringen, så klipper man rigtig meget snor i den ønskede længde og farve, og bagefter klipper man det ud i fire lige store dele, så sætter med alt tråden ind i en ring og sætter på øreringen, og så binder du tråd rundt om på den anden led, så det ligesom lukker det på en måde, det er lidt svært at forklare, men i kan helt sikkert finde en video på youtube, hvor det er lettere at se.

Jeg elsker at have et par farvede øreringe på, når jeg bare har helt basic tøj, det giver dit look mere farve, og et touch af sommer.

God weekend,

Knus<3

Likes

Comments

Hej venner,

Jeg vil lige skrive et lille indlæg, og fortælle om min oplevelse til koncerten.

Mine veninder og jeg havde stået i kø til at få et armbånd med nummer på dagen før koncerten, så vi kunne få gode pladser. Der kom 6000 mennesker ind i golden circle, hvilket var den plads jeg havde, så var det bare om at få det laveste nummer, så man blev lukket ind som nogle af de første. Jeg var så heldig at få nummer 303 og mine veninder fik de efterfølgende numre, så nummer 303 ud af 6000, det er jo ret godt.

Vi tog ud og sad i kø på selve dagen klokken 11, og vi fik at vide at dørene ville åbne kl 14, men vi kom ca 30 minutter senere ind, fordi at brændvæsnet ikke var færdige med at tjekke sikkerheden inde på scenen og på pladsen.

Men da vi så endelig kom ind, løb vi hen til scenen, så vi fik en plads op af der hvor scenen går ud og er lang, der hvor han ofte står og danser.

Så da vi havde stået derinde i noget tid så kom de første og opvarmede det var en dansk dj, jeg kan ikke lige huske hvad han hedder, men han spillede i ca 20 minutter, og da han var færdig og hans udstyr var taget af scenen og vi havde ventet lidt så kom Gnash på og optrådte, da de havde været på kom Rudimental og det var mega fedt, de fik folk i godt humør.

Da de var færdige forventede vi at vi skulle vente ca 45 minutter før Justin kom på, da han rigtigt skulle komme på kl 19, men han kom faktisk på 20 minutter tidligere, han startede showet med "Mark My Words" som han plejer. Han kom på med god energi, man kunne mærke på ham at han havde det godt, og at han var glad, hvilket jeg synes gør meget for at det bliver en god oplevelse. Han sang mange sange, han var god til at få kontakt og snakke med publikum. Da han skulle synge "Children" spurgte han publikum hvem der kunne dansen til sangen, så valgte han to piger som kom op til ham, da de om op til ham på scenen, skulle de lige vise en smule af dansen så han vidste at de kunne den, efter det blev de taget om bag ved, og da tidspunktet kom hvor de skulle danse, kom de løbende ud sammen med hans rigtige dansere. Pigerne klarede det mega godt, og jeg tror virkelig det har været en oplevelse for livet, de aldrig glemmer.

Da han skulle synge "Purpose" fortalte han lidt om hvad sangen havde af betydning til ham, og da han begyndte at synge tog mange sedler op hvor der stod "PROUD" for at vise at vi er stolte af ham.

Da han var færdig med "Purpose" gik han lige ud bag ved et øjeblik, og da han kom tilbage var han klar til at synge den sidste sang som var "Sorry".

Jeg synes virkelig det var en god oplevelse, og jeg synes helt klart at det var alle pengene, og alt ventetiden værd. <3

Jeg håber alle der var til koncerten, har nydt det ligeså meget som jeg har:P

Knus

Likes

Comments

VELKOMMEN 

Hej allesammen,

Mit navn er Minna Amanda, jeg er 16 år og bliver de 17 år d. 1. September. Jeg bor i Aarhus, og skal starte i 10. klasse efter sommerferien, i min fritid arbejder jeg på McDonalds, og hygger med min familie og venner.

Jeg har overvejet i lang i tid om jeg skulle starte at blogge, men nu prøver jeg det bare, så jeg håber i har lyst til at følge med.

Det kommer til at handle om mode, livstil, min hverdag og meget mere.

Knus


Likes

Comments