Sitter här vid frukostbordet med smärtan i ryggen som inte vill släppa! Var i fredags iväg till sjukgymnasten för att råda bot på min låsning i bröstryggen. Hon rättade till ryggen på tre ställen och det kändes mycket bättre i helgen. Men nu är det tillbaka igen, men på vänstra sidan istället för högra...! Har inte tid med detta! Behöver sätta mig vid datorn för att färdigställa ett skolarbete jag knappt börjat med, men med denna smärta klarar jag inte av att sitta längre stunder. Hoppas att det blir bra snart! Har en ny tid hos sjukgymnasten på fredag igen.

Jag hoppas på att kunna fixa till lite pepparkaksdeg och saffransdeg så jag kan baka med Alva någon dag. Det skulle vara sååå mysigt! Köpte ett förkläde till henne i helgen då hon sa att hon ville ha ett sånt när vi skulle baka. Julstressen kommer varje år och är lika irriterande som nageltrång, men vad vore julen utan den? Allt är som det ska vara!

/ T

Likes

Comments

​Då jag aldrig tidigare bloggat förut känns detta väldigt nytt för mig. Det är skrämmande, men samtidigt lite spännande. Jag ville testa på någonting nytt, men eftersom jag har fullt upp med mina studier och min familj så ville jag göra någonting som jag känner att jag själv kan styra över. Bloggen startade jag för att känna efter om det är någonting jag tycker är roligt att hålla på med. Jag hoppas det, men vi får se hur det går.

Så, vem är jag? Nedan kommer en kort presentation.

Jag heter Tina och är 27 år gammal. Jag har två barn, en flicka på 2½ år och en pojke på 6 månader. Vi bor tillsammans med min sambo (barnens pappa) Niklas i ett hus i ett litet samhälle i Hälsingland. Jag studerar just nu min tredje termin på Förskollärarprogrammet vid HiG (Högskolan i Gävle) på heltid, men på distans. (Tack och lov!)

Jag har ett intresse för handboll, då jag några år innan jag fick barn var aktiv inom sporten på den (då) näst högsta nivån i Sverige. Barn är (såklart) ett stort intresse, och självklart ligger mina egna barn högst upp på listan. Konstigt vore det kanske annars. Jag tycker om att titta på komedier, och kriminaldraman som ex. Big Bang Theory och Criminal Minds. Men en annan serie som jag slaviskt följer är Outlander. Den, enligt mig, bästa serien som gjorts!

Imorse vaknade jag med en JÄVULSK smärta i ryggen. Smärtan sitter i bröstryggen och går upp i nacken. En brännande känsla när jag är stilla och när jag rör huvudet (speciellt nedåt) gör det bara väldigt ont! Vaknade med detta i lördags, men det har inte varit så att jag har tänkt på att jag haft ont, men nu har det blivit värre. Jag misstänker att någonting ligger fel och behöver rättas till, men jag har i princip fobi för att knäcka nacke och rygg så jag går här dum nog och hoppas på att det ska gå över av sig själv... Därför måste jag nu sluta skriva för jag måste upp och röra på mig.

Ska försöka mig på ett roligare och mer innehållsrikt inlägg nästa gång!

// Tina

Likes

Comments