Heisann!
Barnombord har vert så snille å sendt oss ein packin smart, stack n seal.

Desse er heilt supre å ha med når du er på farten og kan brukast til både mat og drikke då den er vanntett!

Me brukar dei til kjeks og diverse og har den alltid med i stellebagen!


Sjekk ut Barnombord (link) for andre supre produkter til både reise og heimabruk. Du finner Stack n Seal Her.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

I samarbeid med Smartpack (link) skal eg gje vekk ein Smartpack Reflex mini til ein av mine følgara på Instagram (@theatrondsen).

Detter er ein barnehage/tur sekk som er lett, har gode mjuke reimer og CE-godkjent reflex tekstil noko som er viktig no når høsten og mørket nærmar seg.

For å delta (deltakelse på Instagram):

1. Følg @smartpack_norway og @theatrondsen på Instagram

2. Tag ein venn i kommentarfeltet (delta fleire gonger ved å tagge nye venner)

Vinnar vert trekt 14.09. Lykke til!

Her ser du fargane sekken kjem i!

Dei sel også nokon heilt geniale barnehage/weekend bag med fleire rom inni som gjør det lett å halde orden i klærne.

Sjekk ut Smartpack og desse geniale produkta.

Likes

Comments

Sjekk Instagram for meir info!

Likes

Comments

Fant denna flotte sekken i postkassa i dag. T har vert så heldig å få teste ut SmartPack reflex mini! Så den måtte jo berre prøvas på med ein gang!

SmartPack Reflex Mini er ein lett barnehage/tur sekk som gjer barnet bedre synligheit og økt sikkerheit i mørket. Den er også praktisk med strikk på innsida for å halde matboks og flaske på plass, samt eit adskilt rom for ekstra småkler og sitteunderlag.

Sekken er behagelig med gode reimer og er godt synleg! Noko som eg vil sei er det viktigaste med ein barnesekk. Og som ein bonus er den jo kjempekul og i forskjellige fargar! Me tok fargen petrol og er kjempenøgd både store og små!

Sjekk ut SmartPack for fleir produkter! Dei har også Instagram @smartpack_norway

Her ser de alle fargar!

Likes

Comments

Har vert så heldig å få gje vekk ein plakat frå @lillesotnos. For å delta må du: følga @theatrondsen og @lillesotnos på Instagram.

Sjekk ut @Theatrondsen på Instagram for meir info!

Likes

Comments

Her i hus starta dagen 06:30 og allerede 08:30 var me på veg ut av huset! Me tok oss ein dagstur og besøkte noko familie på R si sida. Så fekk prinsen ta ferja for fyrste gong i samme slengen.

Det vart jo litt gåing i gata, så eg fekk med meg to par sko og ein kjole. Ellers har me stor kost oss!

På veg tilbake vart eg å T henta med båt i mens R tok ferja, så sparte me dei kronene! Og alt i alt har me hatt ein fin dag og kosa oss masse i Odda! 

Har du hatt ein fin fredag? Kva har de gjort på?

Likes

Comments

Hatt ein fin torsdag? Det har me.

Starta dagen med litt innekos før eg å R tok oss ein liten joggetur. Noko som var ganske digg! T sov ikkje så godt i natt, han er ikkje heilt i form.. Så her vert det tidleg kveld kjenner eg!

Ellers har dagen gått til leiking og kos! Onkel Tarjei kom også på ein liten dagstur i dag. Har ikkje skjedd så alt for mykje, har små regna litt. Men ikkje noko å klaga på! Nå er det litt kveldskos før leggetid.

Kva har de gjort på i dag?

Likes

Comments

Hatt ein fin onsdag? Me er nemleg reist på hytta til foreldra mine og skal ve nokre dagar. Kor lenge veit me ikkje! Deilig å komma seg litt vekk av og til. Søstre mi og lille W på snart 2 månadar er her også, pluss vossa besten og vossa besto! Så me er ein liten gjeng.

Nå er det graut tid her i hus før leggetid for både store og små. Lade opp til i morgon! Då er det duka for tur og dart speling. Håpar på fint vær men er redd eg vert skuffa!

​Kva planar har de for morgondagen?

Likes

Comments

Body//kappahl Bukse//kappahl

Følg meg gjerne på Instagram @minlilleprins  ( Her )

Likes

Comments

God morgon!

Prinsen har sin fyrste lur, eg slappa av på sofaen og R søv. I dag har me ikkje store planar bortsett frå å handle litt. Kjøleskapet begynne å verta tomt, så trengst litt påfyll! Ellers skal me nyte dagen både ute og inne.

Vossa besten og vossa besto kjem heim frå Kroatia i natt så dei kjem ein tur hit før dei reiser på hytta i morgon. Skal verta godt å sjå dei att! Skulle gjerne vert ein tur til Kroatia eg og, men det får vente. Me nyter sommaren heima og drøyer reisinga til seinare. T er ikkje noko glad i å køyre bil så kjem ikkje til å reise så langt enn så lenge. Kvar gong me skal ein plass og han er våken i bilen blir det grining til han ikkje får puste.

Men nå skal eg nyte stillheita og sjå litt tv og ta meg ein kopp te! Litt trøtte i dag.. Sat på terrassen til naboen i går kveld, noko som var kjempe koselig! Ha ein fin tirsdag!

Kva planar har du/de i dag?

Følg meg gjerne på Instagram @minlilleprins

Likes

Comments