i've looked forward to this day for ages, and now i'm disappointed. the worst part is probably that i don't think that i dislike it, it's the fear that others will? it's so stupid, but i'm working on it.

ok, just so you're up to date with what the fuck is going on in my head. apparently my greatest fear is that i will be abandoned and that's why i try to please everyone by being what i expect them to like which results in me being the most boring person you'll ever meet. someone who never says their opinions in fear that you will disagree, or that you will think that they are criticizing you as a person (which btw, i'm probably not).

i'm also very immature, because i will think that you are criticizing me as a person if you disagree with what i say, and that's apparently something only kids do? why didn't i grow up when everyone else did?

and lastly, i'm very angry. this is the biggest surprise of all the things i've (ever) learned about me. the problem is that i've been suppressing my anger all my life because in my head you can't be angry at someone you like, which means if i'm angry at someone, the risk of them leaving me is bigger which, as i said before, apparently is my greatest fear.

so that's my head. i hope all of your heads are in a better state.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag är så otroligt rädd för att ha tråkigt, därför omringar jag mig av ständig underhållning. Vågar inte ens försöka sova utan ha något som distraherar mig från tristess. Vågar inte ens försöka skriva för jag kan inte skriva samtidigt som jag kollar på en serie eller en film. Försöker inte ens skriva bra nu för fuck it. Ville bara få ut dessa tankarna. 

Likes

Comments

jag vill inte sakna dig.

Likes

Comments

Plötsligt förstod jag vad de snackade om, alla löjliga kärleks låtar om hur de inte kunde klara sig utan varandra. Det var fem minuter sedan jag hade hoppat på bussen och vi skiljts åt för dagen och jag saknade honom redan. Det var patetiskt. Det ända som var mer patetiskt var fjärilarna som fladdrade runt i min mage så fort jag tänkte på honom. Eller inte fjärilar förresten. Små vita lamm. För det var en mjuk känsla som gjorde ont i hela kroppen. Endorfinet pumpades runt i kroppen och fick mig att tro att jag älskade honom, vilket var omöjligt eftersom vi hållit handen för första gången två dagar sedan. Patetiskt.

Likes

Comments

Life's too short to drink crappy coffee and cry over boys who don't care.

Likes

Comments

Ibland så inser jag hur lätt det egentligen skulle vara att försvinna. Det fyller mig med lika mycket rädsla som hopp. Hur fuckat allt än blir, så går det att försvinna på utländska gator och torg.
Vi gick i dagar, men det tog bara en timme att komma fram. Vi pratade på, men sa inte ett ord. Du och jag, i en tid som stod stilla, i en värd som inte existerar, en natt som aldrig kommer tillbaka.
Jag vill verkligen ringa dig, prata om allt och ingenting. Berätta hur mycket jag saknar dig, eller kanske mer tanken på dig. Rädslan över att vara ensam är för stor, ändå stänger jag in mig i mörkret på mitt rum. Ironiskt.

Likes

Comments

Klär av mig naken i trädgården klockan två och låter kläderna ligga ute, i hop om att stanken av svek ska sköljas bort med vinden. Letar mig igenom det mörkbelagda huset men jag borde också stannat ute. Jag kan känns stanken i mitt hår, på mina händer, i min hud, och i mitt blod som pumpas i varje ven och varje ådra. Än en gång har jag svikit dig, men det värsta är att jag inte ens känner någon skuld.

Likes

Comments

Hon säger att jag är frisk. "Ingen mer ätstörning, och din depression är inte mer än en nedstämdhet".
Ska vi fira? Måla våra ansikten, sätta på oss våra favorit klänningar och supa oss fulla. Låna cigaretter av främlingar och hoppa runt till klockan fyra. Fira att jag inte längre är sjuk.
Telefonen ger oavbrutet ljud ifrån sig, sms och samtal från mamma, men jag behöver inte svara, och hon behöver inte oroa sig, eftersom jag är frisk. Äta frukost klockan tio och sedan leta reda på en buske för att hosta upp allt igen, men det är okej, för jag är frisk.
Öppna burken med dåliga minnen och ett vasst föremål och målar mina armar röda, men det är okej, för jag är frisk.
"Grattis" säger hon, "allt är som det ska."
Vill du följa med ut och fira? Jag är ju trots allt frisk.

Likes

Comments

Jag är en konstnär.
Mitt byggmaterial är lögner.
Min inspiration är rösterna som viskar i mina öron.
Min lön är snälla ord från vänner jag inte förtjänar.
Mitt mål är att bli sedd.
Det kanske är svårt att förstå,
men jag är en konstnär.
Och mitt senaste verk,
är ditt förtroende.

Likes

Comments

Går på möten fram och tillbaka men märker ingen större skillnad, tyngden är fortfarande kvar. Försöker prata vett med vänner, ställer omöjliga frågor och har en extensiel kris. Försenad till allt. Men solen lyser, och jag kan ta mig igenom det.
På dagarna drömmer jag om svart hår och pizzor på Italiens gator.

Likes

Comments