938103_20136511031188x451
hellouu!

Nu har jag tänkt att börja blogga igen men bara när jag har tid. Jag har super mycket i skolan och jag har ganska höga betyg och jag vill hålla kvar dem så mycket som jag bara kan och därför kommer jag ta lite mer tid till pluggandet än vad jag kommer till bloggen. 

Det har hänt så fruktansvärt mycket sen senast jag blogga och här kommer en liten sammanfattning eller vad man ska säga:)

Vi tittade ju på hästen Edenas (har lagt upp bilder innan) och blev helt förälskad i honom efter första gången jag red han. Samtidigt som vi var väldigt sugna på köpa han var det en annan tant som ville köpa han, vi bestämde oss för att åka och provrida en andra gång och om det gick bra skulle vi köpa han direkt. Tyvärr gick det inte så bra som vi hoppades på så vi sa tyvärr kan vi inte ta han men om det blir något annat med den andra köparen så kommer vi gärna och rider en gång till. Tanten bestämde sig för att ta han och dem åkte till veterinären och besiktigade honom och han gick igenom, men han hade en förlamning på det ena ledbandet men det viste hon redan om och i och med att det var helt förlamat så gör det ingen nytta eller skada, men i alla fall så vill hon pruta ner honom 45 000 kr och då lastade ägarna in hästen i transproten och åkte hem. När de kom hem ringde de oss och sa att hästen forfarande är till salu och nu står den undernara stjärnan hemma i mitt stall :) Detta var det bästa som har hänt mig på den senaste tiden, för jag har haft det ganska tufft med att först ta bort Dundie som jag hade haft i över 3 år, sen hitta en super häst som passa mig som hansden i handsken och så fick han en skada som ca 2-3 hästar får per år så åkte vi på den. Men nu har jag den bästa hästen av dem alla i hemma i stallet och nu tittar vi bara frmåt och både min tränare, mamma, gamla ägaren, och folk i stallet tror att jag kommer komma långt med min nya lilla prins:) 

//Emma <3 

Likes

Comments

Jag har ju provridit hästar nu ju och jag hittade min drömhäst som nu blev såld och bara gled ur våra händer :'( så nu får vi ta nya tag och leta och inte gemföra med den fina hästen.
Men på måndag ska vi kolla på en i Lund och nästa helg ska vi försöka kolla på en i Blekinge så det tar ju typ 2 timmar dit och sen 2 timmar hem så det tar ju sin tid :)
Men nu är vi hos mormor på middag och sen när jag kommer hem ska jag inte göra något speciellt så underhåll gärna på skypa, Facebook, kik och snap chat haha:)
Men ha det bra så hörs vi:)

//Emma <3>

Likes

Comments

God jul på er alla!!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men har helt enkelt haft mycket att göra haha. Men jag har provridir en ööööver fin häst som jag blev kär i och den ska jag prova på fredag igen + att vi ska åka till ett försäljnings stall och kolla på 3-5 hästar så jag har något att jämföra med:)

Idag är det julafton och jag har fått en ny cykel, pengar, kläder, jacka och lite mer;) är så himla avensjuk på Ebba som har fått en 1.20 m säng!!! Så skönt Asså aha men jag ska flytta hem till Ebba och ta hennes sång haha nä men hade gärna gjort det😂😂 men ha det bra så hörs vi:)
(Det kanske kommer bilder på allt sen någon gång om jag orkar fota 😂😂)
//Emma <>


Likes

Comments

snart är det jul :))))) har ni varit snälla nu så ni får mycket presenter!! 

idag så har jag hopptränat för sofia hus hamilton med diggan. det gick super bra! vi har verkligen börjat känna varandra och bygga ett bra team :)  tess har tagit ett par bilder på när jag red pirre på fotbollsplanen. han har också blivit riktigt fin nu och känns som det går framåt. sakta men säkerts så nu jävlar 2014 kommer bli vårt år :)

 

ska till mormor och morfar snart puss hej ;)Bilderr kommer sen

Likes

Comments

Jag gick inte upp bilderna i förra inlägget men här kommer dem haha:)@

Likes

Comments

Idag kom ebba till mig på morgonen så åkte vi bussen till lund och sen tog vi tåget till emphoria! Jag köpte alla förutom 1 julklapp idag så nu har jag gjort allt typ för sen när jag kom hem så slog jag in alla julklappar och sånt:) Men sen kom mamma hem och så frågade hon om jag kunde hänga med och handla och köpa en gran så det gjorde jag, så efter vi hade handlat så köpte vid en gran och så hade vi mammas lilla audi (asså en sådan man kan ta av taket på) men först fällde vi sätet i baksätet men så vi fick inte in granen så det slutade med att vi fällde ner taket och la granen lite över hela bilen haha :) 

Men imorgon ska jag, mamma och ebba åka och kolla på 4 hästar:) Vi ska åka till Sven-inge i ett försälningsstall där vi har köppt alla ridskolehästar men vi ska rida 3 hästar där och sen ska vi till Kristianstad och rida en över gullig häst där som är svart och har en vit stjärna:)        Så det ska bli spännande och så och sen på kvällen ska jag till ebba för Ebbas föräldrar skulle väg så vi ska väll passa tincky och lite så:) Men ha det bra så hörs vi imorgon:) 

//Emma<3

Likes

Comments


idag är det julavslutning och vi ska få våra betyg :/ fast jag vet att jag har höjt mig i några ämnen och att jag ligger kvar på  mitt betyg i några så jag får väll hoppas på att jag inte sänker mig i något ämne :)

Nu på morgonen så har jag fixat mig och så, sen ska jag cykla till Alice så ska vi ha följe till skolan!                      Sen är det faktiskt en sak jag inte har berättat och det är att jag och några tjejer i min klass ska ha ett framträdande idag på avslutningen för alla på hella skolan vilket vill säga från 0:orna till 9:orna så det ska bli kul och då är det 7 som spelar instrument och så ska jag och Julia sjung och sen ska Erblina sjunga lite i bakgrunden :) Så det ska bli över kul och vi ska ha 3 uppvisningar så vi inte tar alla barn samtidigt. Så jag och Alice ska vara på skolan 08.30 och då ska vi repa en sista gång och sen 09.00 börjar dem minsta barnen :) 

Jag och Ebba ska direkt till stallet efter skolan så hon kommer till mig så ska jag bara byta om lite snabbt  och sen sticker vi:) Men ha det bra så hörs vi senare:)

//Emma <3

Likes

Comments