Header

Carolina Gynning har gjort ett samarbete med KICKS och Makeup artisten Anna Kokotos där dom gör en vardagsmake. Kolla in här och inspireras.

Och här hittar du vilka produkter dom använder. http://www.kicks.se/guider/carolina-gynning/kicks-tillsammans-med-carolina-gynning/sa-blir-du-vardagssnygg-med-carolina-gynning-g2422?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=1510_vårenslook_seMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag behöver er hjälp!
Ska sälja mitt soffbord i spegelglas nu tänkte jag. Färgen på glaset gick lite mer i blått än i grått som bilden visade och bordet passar inte så bra ihop med mattan utan den skär sig lite. ¨

Har hittat det här bordet för en billig peng på Mio men kan inte bestämma mig. Bordet är mycket finare på bilden än i verkligheten tyvärr. Jag vill mer ha marmor Carrara och den här känns åt det lite mer gröna hållet? Det är ju plastfilm under en glasskiva. Men vi får se. Vad tycker ni? Har ni sett den i verkligheten också? Tycker att bordet är hur snyggt som helst på bilden dock. Och vi hade tänkt inreda i mässing så det skulle matcha.

Likes

Comments

Jag har så gärna viljat ha en kristallboll ett tag nu (läs en vecka ungefär). Så idag fick äntligen den här följa med mig hem. Märket är By Rydéns. Den kommer bli hur fin som helst sen när lägenheten är helt klar.

Vi håller på och renoverar för fullt nämligen. Men till sommaren så ska allt förhoppningsvis vara klart. Min sambo kom på att vi skulle flytta köket och riva ner alla väggar så det är en hel del att göra. Men fint kommer det absolut att bli.

Har inte bestämt mig var lampan ska vara bara. Jag vill nog helst ha den över matbordet!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg.

Jag är en tjej på snart 22 år som bor i Stockholm. Kommer från Jönköping men flyttade upp för 2 år sedan. Jag bor i Danderyd med min sambo och vår underbara lilla kisse på 1 år.

Är nyutbildad makeup artist men har även ett väldigt stort intresse för inredning!​

Jag kommer skriva lite vad som händer i min vardag, tips och en hel del inspiration och alla tankar som far omkring. Hoppas ni gillar vad ni läser!

Likes

Comments