Godmorgon!
Vaknade nyss av att daniel väckte mig och frågade om jag skulle med upp men icke. Nu är han iväg och fixar lite hans mamma ska ha 50 årsfest.
Igår var jag på sjukhuset fick träningar jag skulle göra och även ett stöd till handen. Direkt efter det åkte vi bara runt och till gislaved och tänkte kolla utspringet men icke i den värmen haha. Åkte mestadels runt igår och sen åkte vi hit och myste lite sen somnade vi ganska sten hårt.
Idag får jag väl se vart dagen tar mig helt enkelt.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag glömmer mitt lösenord var och varannan dag därför jag aldrig kommer in på denna.
Men nu så lyckades jag komma ihåg det, händer lite mycket i huvudet just nu. Massa tankar som håller på där inne så går runt med huvudvärk och vet inte vad jag ska göra. Men allt händer av en anledning och allt löser sig förr eller senare.
Imorgon blir det sjukhuset och träffa arbetsterapeften och se om jag kan göra gyn undersökning när jag ändå är på sjukhuset.
Senare på kvällen kanske det blir lite mys annars får vi väl se vad som händer, ny sks jag nog sova iallafall!
Godnatt ♡

Likes

Comments

Legat hemma hela veckan känns det som och ingenting händer. Man blir så sjukt uttråkad och jag kan knappt äta mat då jag tycker det är så sjukt tråkigt att laga mat till mig själv. Hade varit stor skillnad om man var två personer eller fler.
Igår var jag ute och gick på natten för att tänka lite, satte mig vid min bänk som jag alltid gör när jag måste tänka.
Ser några harar runt omkring mig och kände att jag fick några vänner. Rätt som det är tror jag att jag ser en hund. Men jag inser att det är en räv och jag blir livrädd och vågar inte röra mi eller gå hem. Tills jag fick reda på att dom inte är så farliga.
Har precis ringt sjukhuset för andra dagen denna veckan för att få tag på en arbetsterapeut men nej då har dom telefon tider mellan 08:30-09:00!
Så får ringa imorgon igen!
Nu ska jag städa och ta hand om mig själv lite.

Likes

Comments

Jag som har all tid i världen men ändå aldrig uppdaterar bloggen.
Det händer lite väl mycket hela tiden och konstigt nog tar det upp mycket av min tid.
Fick jobb idag som säljare av jordgubbar tackade dock nej för jag skulle jobba heltid men få betalt för deltid vilket bara lär konstigt och man inte tjänar någonting på det men i guess han jag skulle jobba för tjänar en del på mig isåfall.
Så på måndag nästa vecka är det nya tag och ska träffa en annan så får vi se om jag får det jobbet istället.
Igår såg jag fast&furious 7, grät som ett litet barn verkligen! Har nu en nu favoritfilm.
Nu ska jag kolla Kingsman: the secret service och bara ta det väldigt lugnt.

Likes

Comments

Händer lite allt för mycket och använder knappt mobilen längre därför jag uppdaterar så sällan. Tänkte iallafall berätta att jag ska vara lite dum i huvudet och prova på en sak och se om det blir någon skillnad. Ni kommer få reda på vad senare och även om det fungerar eller inte.
Nu ska jag fixa mig och köra lite ben och rump övningar. Måste ju försöka komma i form någon gång! 😁

Likes

Comments

Ligger i soffan helt trött, kollat film hela morgonen för jag hade sovit tillräckligt men nu när jag åt lite blev jag trött satan.
Igår på jobbet var det stressigt och huvudet hängde inte med, var även sjuk.
Blir väl att ta det lugnt idag antar jag och imorgon åker både Jonna och mamma iväg tills lördag kväll.
Städa lite nu kanske sen sova? Låter som en bra ide 👌

Likes

Comments

Igår gick jag till Anton och fija och kollade Jönssonligan sen åkte Anton och bowlade så jag och fija satte på lilla kycklingen. Efter halva filmen kommer Anton Philip och Robin och kollar med oss också. Bästa med hela filmen var nog att jag blev kliad på ryggen.

Skulle till tandläkaren nu på morgonen men är sjuk för 6 gången detta året.
Ikväll blir det dock jobb ändå mellan 18-22.
Nu ska jag sova lite till dock, puss!

Likes

Comments

Igår kom fija och hämtade mig så åkte vi maxdriven för hon skulle äta sen till skrevet. Gjorde inte allt för mycket där. Lekte med Alice och bara tjötade med människorna.
Gick till fija sen för hon åkte hem en stund innan så gjorde jag våfflor sen var det bara hem och sova!
Jag är så glad jag vet inte varför men känner mig riktigt fånig typ.
Tror fija kommer hit snart så ska nog stiga upp igen och laga lite mat.
Puss så länge!

Likes

Comments

Inte kommit ihåg inloggningen därför jag inte uppdaterar någonting. Men nu kommer jag ihåg den!

Hänt lite allt möjligt senaste, vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu då jag inte gjort något just idag mer än att fixat detta.
Så skriver när jag har något att skriva :)

Likes

Comments

Blivit dålig på bloggandet för så fort jag har i tanken att jag ska blogga så skiter det sig helt totalt för att något spel på mobilen plingar. Ja så roligt liv har jag nu för tiden. Jag spelar spel på mobilen på vardagarna och jobbar på helgerna!
Nä men håller tummarna att jag får jobbet faktiskt och sedan bara hoppas på det bästa. Har alldeles för många planer inför livet men det måste ju bli av med och när fan ska jag ha tid med allt när jag har jobb? Eller så flyttar jag Norge och jobbar skiten ur mig och kör jorden runt resa och sen när jag kommer hem (om jag kommer hem) så får det bli fast anställning någonstans och sen fixa eget och bygga upp ett riktigt liv. Det är väl lite mina planer tror jag. Men nu ska jag spela hihi.
Godnatt!Likes

Comments