Godmorgon! Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till en underbar hotellfrukost! Brukar inte vara hungrig på morgonen men nu är jag extremt hungrig!
Ha en bra dag, för de ska jag ha! 🎀👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredag firade vi Linn som fyller år imorgon. Och igår drog jag och Josse igång kranstillverkningen! Från 12 till 7 höll vi på och sen var vi ganska trötta!

Idag har jag varit igång sen jag slog upp ögonen! Började med att göra en krans som skulle med till Värmland nu på eftermiddagen! Sen snickrade jag och pappa ihop min stege som jag började med för någon dag sedan! Han även måla den en gång innan vinåret på skjutbanan för att skjuta in börsan inför jakten! Efter de blev det en långtur ner till slakthuset i likenäs och sen ner till farmor för att äta kvällsmat! Och nu äntligen är vi hemma igen, helt slut! Kommer slockna direkt jag lägger mig i sängen! 💕Likes

Comments


Likes

Comments

Ligger i soffan efter att ha gjort en massa rosor av löv! Lite små slak också, tur att det är fredag imorgon! 👌
Men bara för att det är helg är det ingen rast och vila, på lördag smäller det! Då börjar vi med kransarna!! Köp, köp, köp!!

Ska hoppa i duschen och krypa ner i sängen!
Godnatt! 💕Likes

Comments

Stunden är kommen, som man har längtat efter hela dagen, att få lägga sig i sin egna säng och sova! Gick ju faktiskt upp kvart över 6 i morse för att åka på mattestugan och förstå mig på skiten! Äntligen säger jag bara, fattar till och med vad jag läser!

Ska ta och sova lite så jag orkar häva mig upp och iväg ut till skogen imorgon bitti med mina två mongon! 💕
Puss och godnatt!

Likes

Comments

För att kunna göra en ros av härliga höstlöv!

 

Du behöver en hög med löv i olika storlekar och färg.

 

 

Vik lövet på mitten.

 

 

Vik in kanterna på lövet.

 

 

Rulla ihop lövet till en liten rulle.

 

 

Vik ett till löv och rulla ihop allt som första gången. Men knö till de eller väcka till botten lite, så det inte är alldeles intill rullen.

 

 

Vik flera löv och bygg ut rosen. Varje vikt löv blir rosens blad som sagt.

 

 

Och såhär ser det ut när det är klart!

 

Likes

Comments

Satt och kollade på lite vinterjackor och hittade den här, blev alldeles kär i den! Väldigt enkel och lite i min stil, kan inte sluts tänka på den! 🎀Likes

Comments

Började dagen med lite plugg och sen fick det bli en skogstur med Marika! Hittade ett jättegulligt ris som var lite rött i färgen! Så gjorde en krans av det när jag kom hem!
Har hjälpt till hemma på gården resten av dagen i stort sätt, flyttat min bil och ränsat i garaget! Så imorgon när jag för en gångs skull har sovmorgon lär jag upp och iväg på soptippen med mamma.. 🙈

Har fått upp min spegel på rummet nu, ska bara få upp den på väggen! Och sen slängde jag ur allt i sängen för att prova den nya sängkappan! Passade perfekt!

Godnatt 💕
Likes

Comments