Jag har haft så mycket arbete at göra när det kommer till skolan att jag helt och hållet glömt bort min blogg. Ber åter om ursäkt för det! Men ska lägga ut bilder så ofta som möjligt från och med nu!. (Jag har tagit bilderna)

Likes

Comments

Idag så ska jag sova över hos den bästa amerikanaren jag känner! Hon är nästan lika dum i huvudet som mig, Lmao! Om ni känner för det gå in på hennes Instagram: sarah_mendel hon är otroligt duktig på de mesta, so check her out! (⌒▽⌒) (^_^)v

Likes

Comments

Min lajv utstyrsel är nästan klar! Bara några små detaljer kvar på klänningen och köpa alv öron o några smycken! Sen är jag klar, samt att jag måste köpa lajv vapen!

Likes

Comments

Den här veckan har varit väldigt annorlunda då jag börjat gymnasiet! Är så glad att jag valt den skola jag valde för jag trivs med den nya skolan och klassen :) förlåt för att jag glömt att uppdatera er har haft mycket att göra. Förra veckan så var jag i Turkiet och hade inget nätverk men jag har fotat en hel del så det kommer att komma många nya inlägg fram över :3 (Bilden tog jag i Göteborgs Trädgårdsförening)

Likes

Comments

Jag har äntligen lyckats med att göra en tiara som går runt hela huvudet! Den tog ca 3 timmar att göra. Blev jätte nöjd, ska fixa tillhörande klänning som jag gjorde nåt år sedan men var för liten för att använda, jag har äntligen växt till mig och passar i klänningen xD mer om den kommer så småningom!

Likes

Comments

Jag har under helgen gjort några tiaror! Random fact about me, jag älskar fantasy-medeltid och är fascinerad av alver och deras språk och jag har en karaktär som är en alv, hon är en adels dam som söker efter ett äventyr ( ^ω^ )
Jag är henne, hon är jag mer än så kan jag la säga om henne! Jag gör tiaror och andra smycken till henne, ska också köpa en pilbåge åt henne när jag för lön efter sommarjobbet samt lite tyg till att sy kläder!

Likes

Comments

Jordgubbar och andra bär och frukter är det nyttigast man kan äta! De är fyllda med vitaminer, detta är ett utmärkt alternativ för att stilla sötsuget!

Likes

Comments

Enkel äggmacka
Vad du behöver:
2 Kokt ägg
2 skivor bröd

Tillbehör, kaviar eller lite salt!

För att göra detta nyttigare så borde man bara ta 1 brödskiva inte 2, men för någon som mig som i vanligtvis äter 3 skivor så är 2 skivor en förbättring :)

Smaklig mål tid!

Likes

Comments