I dag er det søndag 9 april. Formen min kunne vært bedre. Våknet i dag med antydning til sår hals. Luftet hunden og lar ellers dagen bare gå i sofakroken med denne ensfargete mariusgenseren til min venninne.

Skulle vasket litt i heimen, men når formen er dårlig så blir det heller å slappe av i sofakroken under pleddet med et eller annet hobbyrelatert arbeid. Kanskje jeg blir ferdig med noe av alt det påbegynte som ligger her. Frem til jeg dro frem denne kjedelige mariusvarianten av en genser så har jeg også strikket en del kluter. Har vel blitt litt lei av kluter nå så da var det på tide å bli ferdig med noe annet. Under her skal jeg legge ved noen bilder av de klutene jeg har strikket. Har dessverre ikke bilde av alle klutene jeg har strikket.

Ellers håper jeg dere har en bra søndag der ute

Klem fra en litt dårlig minhobby2016

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Har strikket mange kluter i det siste. I mangel på en jobb så er jeg nødt til å ha noe å gjøre ellers flyr jeg på veggen.

I går kveld fant jeg igjen en marius genser jeg har tatt på meg å strikke til ei venninne. Det er ikke noe farger i det for hun har bare kjøpt inn hvitt garn. Nå må jeg nesten drikke opp kaffen min å reise å hente bunaden min som jeg har sydd ut.
Lykke til alle sammen der ute. Håper dere får en super dag i dag👍

Likes

Comments