Inför GALAN-listan

Nu är det inte länge kvar tills Galan går av stapeln och för att tagga till lite extra fixade jag ihop en liten "inför GALAN lista" Är du påväg på galan på lörda? Fyll i listan vetja, och så ses vi i Vasa!

1. Galan är i övermorgon, är du redo?

Både och typ, eftersom Galan är i Vasa och jag skall vara borta hela helgen så stressar det mig ju lite. Vill ju inte komma fram till Vasa och inse att jag glömt något viktigt. Sen igen har min syrra det mesta som jag kan tänkas behöva så jag tror nog att det skall gå bra i alla fall. Bara jag sitter på tåget mot Vasa så kommer nog allt att kännas bättre, hatar ju att packa och innan jag har gjort det så är jag ofta rätt stressad. Men JA jag är redo för Galan.

2. Har du laddat batteriet till din kamera?

Absolut, har till och med laddat min extra akku. Måste bara komma ihåg att packa med den också. Har också sett till att jag har utrymme på minneskortet. *duktigt av mig*

3. Hur taggad är du inför galan?

Jag är supertaggad, det skall bli så roligt att få vara med om den FÖRSTA GALAN. Så mycket som är sådär härligt spännande och hemligt ännu. Sen är det ju klart att jag är lite extra taggad eftersom jag är nominerad. Ibland glömmer jag liksom bort hela den aspekten av GALAN. Vilket nog är bara bra, för annars hade jag väl varit skitnervös redan!

4. Varför skall du gå på galan?

För att det är ett roligt evenemang, för att jag vill träffa andra bloggare. Jag var påväg till Galan redan långt innan jag fick veta att min blogg var nominerad, men såklart är ju det också en orsak att absolut inte missa Galan. Sen känns det roligt att få en orsak att klä upp sig lite extra och mingla runt med härligt folk.

5. Hur har du förberett dig inför galan?

Främst nog köpt klänning och övriga grejs till min outfit, mentalt försökt intala mig själv att jag skall våga vara social och öppen. Kört en Tehoperiod för att se liiiite extra snygg ut. Bokat tågbiljetter. Funderat ut VAD jag gör OM jag skulle vinna årets hälso-, och träningsblogg. Känns dock så sjukt att ens tänka de tankarna så jag har inte kommit så långt.

6. Vad skall du ha på dig?

En rätt enkel, svart långklänning och min guldkavaj. Känner mig riktigt nöjd faktiskt, känns JAG på något vis och jag VET att jag kommer känna mig bekväm. Dessutom kommer jag kunna använda kläderna flera gånger, vilket är bra!

7. Hur ser dina skor ut?

Är temat GULD så är det. Skall gå omkring och sjunga "digilo digilej alla tittar på mej, där jag går i mina gyllne skor"

8. Hur mycket har du satsat på din outfit?

För att vara JAG rätt mycket, men knappast speciellt mycket om jag jämför med många andra. Rent pengamässigt skulle jag väl säga LAGOM. Klänningen råkade vara på super-mega-rea vilket var bra! Tidsmässigt skulle jag tro att jag satsat sådär vanligt, letat klänningar på nätet och i butiker, letat skor i butiker och funderat lite med jämna mellanrum.

9. 4 saker som du MÅSTE ha med dig i din handväska?

Kameran, min telefon, körkort så att jag kan bevisa att jag är myndig (haha lever på hoppet att man skulle kunna tro att jag är bara 17 år ännu) pengar. Gud så tråkiga saker det blev, och rätt ovanligt att inte behöva ha blöjor och tuttar med.

10. Vad ser du mest framemot med kvällen?

Att få träffa alla härliga bloggare som finns här i Svenskfinland, att få vara BARA MALIN och inte behöva anpassa kvällen enligt nattningar och blöjbyten. Att få mingla och skratta och prata och njuta.

11. Vad är det värsta som kunde hända under kvällen?

Att min mage skulle bli helg galen efter min tehoperiod och jag skulle få springa på WC 7011 gånger. I och för sig kan det ju räcka med att jag är nervös också för att det skall hända.

12. Vem ser du mest framemot att träffa på galan?

Oj det är så många som jag vill träffa, men här kommer en lista på NÅGRA av dem i alla fall.

Carro - det var så länge sen sist, så ser framemot att byta några ord med henne.

Lillemor - har gillat henne sedan första gången jag läst hennes blogg, hon verkar så trevlig och mysig på något vis

Linn - lite sådär starstruck fiilis över henne, har ju läst hennes blogg hur länge som helst. Så cool kvinna!

Sandra - verkar vara en person med liknande humor som jag, har läst hennes blogg ett tag nu så ska bli skoj att ses!

Mimmi - Vi studerade tillsammans i Jeppis och hon var en SÅ ROLIG filur där, vi sågs i fjol på julfesten också och hade mega-supertrevligt då. Ska bli kul att ses!

Nadia - är en förebild för mig och det skulle vara skoj att byta några ord med henne.

13. Är du nervös? Varför/varför inte?

Jag jag skulle nog ljuga om jag sade nej, är nervös för flera olika saker. Tänk om jag vinner, vad händer då? Jag blir alltid lite nervös då jag skall träffa mycket folk, mest är det ett positivt och förväntansfullt pirr i magen.

14. Vem tror du vinner priset för årets blogg?

Carro, jag hållar ALLA tummar för henne!

15. Bästa tipset för att komma i GALAstämning på lördag?

Lite bra musik i högtalaren, att göra sig i ordning tillsammans med någon annan. Kanske något gott att dricka?!? Lär bli cocis för min del då, eftersom jag inte är helt van vid alkohol. Man vill ju inte komma aspackad till galan heller. DET hade varit pinigt. Njuta av att man klär sig fint och fixar sig, ta massa bilder och spamma instagram!


Hoppas vi ses i Lördag, om DU ser mig så kom fram och säg hej! Jag lovar att jag inte är så farlig, det är verkligen sällan som jag bits! och så har jag ju min SYRRA vid min sida, hon får hålla koll på mig.

Gillar

Kommentarer

Mimmi ,
Nämen va kul Malin att du ser framemot att träffa mig, samma gäller här, ska bli kul att ses igen 😊 extra spännande nu, kanske man int känner igen dig när du e 25 kg lättare 😃
www.mariaheikkila.blogspot.fi
minheltvanligavardag
minheltvanligavardag,
Hihi, jag tror nog att du skall känna igen mig 😉 lovar att jag pickar dej i armen annars 😉 <3
nouw.com/minheltvanligavardag
Silje,
Vad kul lista! Den ska jag också fylla i 😊
www.siljetherese.com
minheltvanligavardag
minheltvanligavardag,
kul att du gillade den 😃
nouw.com/minheltvanligavardag
Linn Jung,
KUL! Snart ses vi!
sevendays.fi/linnjung
minheltvanligavardag
minheltvanligavardag,
absolut! skall bli så roligt 😃
nouw.com/minheltvanligavardag
Kitty,
Jättekul lista! kopierar den!! 😃
Vi ses på lördag! Håller tummarna att du vinner!
/Kitty
dromgarden-10.blogspot.com/
minheltvanligavardag
minheltvanligavardag,
Kul att du gillade den 😃 ja absolut så ses vi, skoj! och tusen tack för tummarna 😊
nouw.com/minheltvanligavardag