Hej på er!
just nu ligger jag bara och tar det lugnt och försöker natta lillen. Igår gjorde jag inte så mycket träffade min syster och mamma en liten stund så vi gick till en lekpark med min son Noah, sen gick vi hem och åt lite lunch och efter det sov Noah middag.
idag blev det en lugn hemma dag då det regnade och va lite kallt ute, men jag tycker det är mysigt med regn och lite mulet väder. Jag älskar att se på film och äta nått gott då haha. Imorgon hoppas jag på bättre väder så man kan gå ut och hitta på nått! Jag har vart trött och känt mig så seg hela dagen men det är nog på grund av vädret!
Jag har inte så mycket mera att skriva just nu. Men jag hoppas ni har haft en bra dag och fortsatt bra kväll så ses vi snart igen! Ciao

Likes

Comments

Hejhej! som ni ser på rubriken så är dethär mitt första blogginlägg SPÄNNANDE! jag tänkte bara skriva lite fort vad min blogg kommer handla om och det ni kommer få se!
jag kommer blogga mycket om vad jag gör under min fritid, min familj och självklart kommer ni se massor av bilder. Just nu kommer jag fota med mina mobil (inte sååå jätte bra kamera) men den funkar! kommer skaffa mig en kamera lite senare! och jag kommer försöka lägga in minst en bild i varje blogginlägg jag gör! hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så syns vi snart ciao.

Likes

Comments