Yes, home sweet home!

Ja, äntligen så fick vi komma hem. Hem till våra egna sängar, hemlagad mat, stora ytor att springa omkring på och frisk luft utanför dörren! Underbart! :)

Vi fick åka hem strax innan lunch och vi fick med oss Airomir och Pulmicort till Devin som han ska inhalera varje dag nu, i några månader framöver. Förhoppningsvis så blir han bättre av det. Devin som verkligen avskyr denna inhaleringprocessen och som nu ska stå ut med den minst fyra gånger varje dag... Stackars liten säger jag bara!

Både jag & Devin var helt slut efter att ha gjort ingenting de senaste dygnen så vi slocknade båda två direkt när vi kom hem, haha. Tommy passade då på att åka iväg och polera bilen, för att ha någonting att göra medan vi sov ut i lugn och ro. Efter att ha fått sovit ut en stund så var det full rulle på vårt lilla busfrö igen! :)


Senare ikväll har vi kommit överrens om att kolla på någon bra film ihop och gosa ner oss i soffan hela familjen ♥ ...Hoppas ni får en kanonkväll ni också!

Gillar

Kommentarer

hannii
hannii,
svar; känner så lite med 😉 fast samtidigt tror jag inte att hon skulle våga sitta och säga att hon inte har sex innan äktenskap om hon nu gjort en porrfilm?!hannabyman.blogg.se/
Elin J
Elin J,
Vad skönt att ni har fått komma hem igen. Borta bra men hemma bäst! =)extrem.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229