Uppe med tuppen!

Klockan 7.00 vaknade Devin och ville ha en ny blöja, samt mat och efter det var han inte trött det minsta! T sov vidare, lika tungt som han brukar, så jag gick upp med lillskrutten och satte honom vid matbordet så han fick leka av sig lite medan jag tog hand om disken.

När Devin ändå satt där så snällt i sin stol och lekte och tittade på vad mamma gjorde, så passade jag på att göra klart julklappen till T´s föräldrar. Jag kan inte skriva vad det är för något här i bloggen, som ni kanske förstår, men jag kan ju ge er en ledtråd - Förvaring är alltid bra att ha, till kakor, julknäck, kola... ja, vad bra!


Klockan 08.40 så somnade Devin om igen, så jag la honom brevid T och nu sover dem båda så sött inne i vår säng! Själv har jag tagit mig en stor kopp kaffe och ska snart sätta igång med det sista pyntet inför advent. Imorgon är det ju första advent! Bara 26 dagar kvar till julafton.

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Det är väldigt mycket smitta på bussar och sånt. Folk hostar ju och snuvar sig så det är inte det bästa stället att vara på :S David är ju inte helt skyddad än! Han har bara fått ena sprutan som knappt skyddar 50 % :/ Nästa ska han ta den 7 december. Får se hur vi gör 😊
davidminprins.blogg.se/