Ulle-Bulle på besök :)

Wohoo! Imorgon kommer min allra bästaste vän, Ulrika, på besök.

Hon bor i Örebro, så det blir inte så ofta som vi hinner ses, dessvärre. Men hon ringde idag och berättade att hon kommer på besök imorgon. Hon kommer till Jönköping redan klockan sex imorgonbitti, haha. Men för hennes skull kan jag gå upp hur tidigt som helst ;)

Vi har känt varandra sedan barnsben. Jag tror att vi var runt fyra år första gången vi träffades i ishallen i Nässjö. Jag som oftast alltid varit blyg hade dock inga problem med att prata med Ulle. Jag pratade och pratade och jag minns att hon tyckte att jag var väldigt jobbig. Haha. Men hon var snäll tillbaka och vi blev vänner väldigt fort. Efter det kunde ingenting skilja oss åt. Tills jag en dag helt plötsligt flyttade till Jönköping..

Vi hördes inte av lika ofta, men vi har aldrig glömt bort varandra. Visst, jag kan erkänna att jag har varit dålig på att höra av mig, men hon vet att jag aldrig skulle glömma bort henne. Hon är min bästa vän, blivande gudmor till mitt barn, hihi.

Tack för att du finns, Ulle!

Gillar

Kommentarer

angelica,
Den var ju fin=) Är det en kombi? Vi har två vagnar nu, ska köpa en tredje i veckan=) Jag har sett en jättesnygg rosa på 1a klass, vet inte vad det är för märke på den
dolcegirl.blogg.se/
Leonora - The Crazy one,
sv; härligt 😃
<br />
jo den har vart bra 😃
<br />
gör du då?
magiskaminnen.blogg.se/
angelica,
Vilken lyx=) Det är bra att folk runt ómkring en hjälper till. Det är ju så mycket man ska ha. Har du hittat någon favorit då?
dolcegirl.blogg.se/
Mimmi,
svar: Nemen vad mysigt! hehe ja exakt, det får du göra då 😊 Håller tummarna 😊
<br />
vad ska du hitta på idag då?
bubbelsnubbel.blogg.se/
Leonora - The Crazy one,
Hoppas du haft en härlig dag 😊
<br />
allt väl?
magiskaminnen.blogg.se/
angelica,
va mysigt med en liten affär=) Nä jag tycker man kan börja köpa sånt när man har lust med det! Vilken månad var du i? Jag var i 5 e när vi köpte våran vagn. Men jag köpte kläder & sånt innan=) Det är ju så kul
dolcegirl.blogg.se/
BJERNHAGEN,
- ta chansen & tyck till i min blogg nu om det är något du saknar/vill se av mig! make a word 😊
lisabjernhagen.blogg.se/
jennie,
tack så jättemycket, din sida är bra intressant den med. Ska bli kul att följa graviditeten!
<br />

<br />
sov gott! kram.
jennieskriver.blogg.se/
Therese,
Svar: Ja, alla är vi olika...men i det här fallet skulle jag vilja vara lik alla andra som faktiskt GILLAR choklad. Man får det ju i present och julklapp osv, och när folk varit på konferens på jobbet har de alltid med sig choklad tillbaka som de bjuder på...då är det trist att inte tycka om det. Då får jag mest äta för att äta...och se glad ut samtidigt 😉
<br />

<br />
Det är härligt med barndomsvänner som man har kvar i vuxen ålder. Fascinerande hur man kan växa upp tillsammans och ibland bli väldigt olika, men ändå ha starka vänskapsband som aldrig bryts.
tessides.blogg.se/
Maado,
Åh, låter som ni hade en trevlig stund 😃
<br />
Haha, vem behöver inte semster ^^
<br />
Jodå det är bra min förkylning börjar släppa nu, själv då?
maaado.blogg.se/