Tröttsamt att leva i ovisshet

Det fick bli en extra dags ledighet för mig idag som följde med en väninna som stöd till sjukhuset. Vårt besök här är nu avklarat och vi fick bekräftat det som hon misstänkte, plus lite till. Nu väntar ytterligare undersökning för att därefter kunna ge henne den hjälp som går. Det känns oerhört skönt och lättande när man får en tydlig orsak till problemet, och slippa leva i ovisshet.

Min ångest börjar gå åt rätt håll igen dessutom och stabiliserar sig allt mer efter att jag har fått öka dosen på sertralinet plus övningar från KBT-kursen som jag har utfört. Men den försvinner aldrig helt. Den finns hela tiden där i bakgrunden och fläsar mig i nacken. Det kommer jag nog aldrig ifrån, men jag kan förhoppningsvis lära mig att hantera den mer.

Nu har jag nyss lämnat över min vän till en annan som får se efter henne när inte jag kan. För själv ska jag in och klippa mig innan det väntas julkonsert i kväll med sonens skolklass på scenen 😍 Det ska bli superdupermysigt!

Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll ❤️

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Fint att ha sådana nära vänner. Hur mkt sertralin äter du? jag äter 200mg/dag och har ändå väldigt mkt ångest. Mysigt med julkonsert.
nouw.com/ulvelotta
minframtid
minframtid,
Jag äter just nu 100mg/dag. Inte så mycket alltså, men vill inte öka dosen för mycket åt gången. Förhoppningsvis klarar jag mig på den här dosen. Det går väldigt upp och ner för min del. Ena dagen kan jag må hur bra som helst, för att dagen efter sakna ork och lust överhuvudtaget till någonting.
nouw.com/minframtid
Ulvelotta
Ulvelotta,
200 är ju dessutom maxdosen på just sertralin, försökte gå ner till 150 mg och sen lägga till en annan antidepressiv, men då fick jag utslag över hela kroppen och extremt mycket ångest. Så jag gick tillbaka till mina 200 mg..Känns sådär att äta dem dag ut och dag in, men måste inse att utan dem hade jag mått ännu sämre. Ha en mysig kväll
nouw.com/ulvelotta
bolmgren
bolmgren,
Så mysigt med julkonsert 😍
nouw.com/bolmgren
Malin Moen,
Vad skönt med äkta vänner som alltid finns där för än och följer med dig dig! Låter även mysigt med julkonsert 😍🎄
nouw.com/moen