Syskonvagn, ståbräda eller bara en extrasits?

Sitter just nu och kollar runt efter en syskonvagn till ett bra pris. De flesta verkar ligga mellan 4000-6000:- vilket är lite för mycket enligt oss. Vi har ju vår Emmaljunga city cross-vagn som vi är supernöjda med, men tyvärr så är jag lite osäker på om Devin verkligen klarar av att hantera endast en ståbräda under promenaderna när lillasyster/lillebror är född.

Jag har tidigare tittat på en extrasits som man kan köpa till emmaljungas vagnar, men detta är inget som dem rekommenderar att använda under några längre promenader... Devin kommer ju inte vara mer än två år och kommer ju garanterat att vilja sova vissa dagar när vi är ute och promenerar. Usch ja, det är svårt det här med vagnar överhuvudtaget. Jag har ju fastnat för Phil & ted's vagnar, dem verkar smidiga, men våran (eller iaf min sambos) plånbok håller inte med om att det är så smart att köpa en sådan för tillfället. Har kollat en massa efter vagnar på blocket också såklart, men har inte hittat någonting som passar oss ännu... Förslag på en bra, inte så dyr och smidig syskonvagn?

Gillar

Kommentarer

En pojkmammas vardag ?
En pojkmammas vardag ?,
Jag rekomenderar er att köpa en syskonvagn. Visst ser P&Ts vagnar smidig ut .. men jag gillar vagnar där syskonen kan ligga bred varandra. Kolla efter babytravel kanske. Har en kompis som har en sån vagn och är nöjd med den .. dom är ju lite billigare också!<br />
Kram
edvinsmamma.wordpress.com
malin
malin,
det billigaste är 5,500 kr med liggkorg på baby proffsen. honsomhetermalin.blogspot.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229