Sonya daily skincare system

Jag har svårt att hitta hudvård som passar min hy då jag har känslig hy. Passar det inte så blir jag extremt torr och får ännu mer acne. Det är en hel labyrint det här med hudvård.

Jag har provat Forevers Sonya daily skincare system och jag känner mig varken torr eller besvärad. Deras rengöringsgel är en sorts gelé som rengör effektivt och lämnar huden fräsch och återfuktad. Men naturligtvis räcker det inte med endast rengöring. Man måste alltid tillföra mer fukt, det gäller både ansikte och kropp! Därför medföljer också Sonya soothing gel moisturizer. En härlig återfuktande lotion som smälter in direkt i huden och lämnar en len och fräsch känsla.

På natten använder jag istället Sonya refining gel mask. Helt underbar! Man känner sig så mjuk på morgonen efter och inte sträv och torr som jag annars lätt gör.

De här produkterna passar mig, och det bästa är att de finns i min egen butik! Vill ni veta mer om produkterna så klicka bara här.

Finns det intresse för hudvård hos er? Vi har även produkter för ditt inre. Bara fråga på om det är något ni undrar, jag finns här för er och guidar er gärna genom jungeln av hudvård och hälsa.

⬅️ Mina kontaktuppgifter hittar ni till vänster i bloggen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229