Skapade av naturen

Vackra smycken för alla dagar

Norrsken heter vår nya smyckeskollektion och dess semi-ädla stenar är utvalda för sin djupa koppling till naturen, speciella energi och unika egenskaper. 🌱

Deras tidlösa design är inspirerad av den nordiska naturen och är avsedd att följa med på livets resa med hjälp av naturens kraft.

Var och en av våra fantastiska ädelstenar är unika: de har sina egna egenskaper och en speciell historia att berätta. Matcha det med ditt humör och framhäv din personlighet! Gör din dag lite mer speciell!

Lugna dina sinnen med amazonit

Det klara blågröna skenet från den helt naturliga amazonitstenen reflekterar solsken likt en stilla sjö i de svenska skogarna. I denna kollektion är de naturliga amazonitstenarna monterade för hand i den söta klöverramen.

Naturliga stenar som ger dig kärlek

Inspirerad av den nordiska vårens skiftande himmel. Empower Love-kollektionen innehåller en trio av ädelstenar: tjusig grön aventurin, värmande gul kvarts och sensuell rosenkvarts.

Början på något nytt

Sländan finns i överflöd i de svenska skogsmarkerna och den symboliserar omvandling och självförverkligande. Njut av början på något! 💕

Upptäck din inre kraft

Omfamna energin från den gyllene vårgryningen med detta smycke med naturligt gul kvarts. Låt dig inspireras av den naturliga kraften!

Omfamna din inre energi

Pärlsmycken förknippas ofta med lyx, men de kan också vara det perfekta alternativet till dina vardagskläder. Roséguldplätering och champagnefärgade pärlor ger denna kollektion en extra touch av lyx och flärd.

Inspirerad av daggiga droppar i en dimmig gryning

Pärlorna av kvartsit reflekterar vårljuset med en magisk, mjölkvit glans.

Kärlekens hemlighet

Rosenkvarts, även känd som kärlekens sten, är i denna kollektion omfamnad av roséguldtonade blommor vilka i sin tur inspirerar till att leva ett mer romantiskt och självälskande liv.

En antik kärleksamulett

Inspirerad av små strandstenar som blivit polerade av havsvågor och upplysta av månen. Denna silvertonade kollektion är dekorerad med små naturligt formade rosenkvartsstenar.

Vårens turamulett

Fyrklöver sägs vara ett tecken på god tur. I vissa traditioner tilldelas varje blad ett attribut och representerar hopp, tro, kärlek och lycka till den som finner det.

Upptäck kreativa krafter

Djupröda turmalinstenar dekorerar ögonen på den virvlande ormen i roséguld. En symbol för kreativa krafter.

Härliga vårkänslor

Konstnärligt handgjord design med briljantslipade pärlor av grön aventurin på skulpterade rosettknutar som hänger från utsmyckade ramar med skimrande kristallskurna glasstenar.

Inspirerad av den glittrande natthimlen

En avskalad vacker design med skimrande glaskristaller och en pärla av fin rosenkvarts. Njut av natthimmelens magi med dessa underbara smycken, täckta av en glänsande måne och en glittrande stjärna.

Väck din inre romantiker

Kärleksfullt handgjord roséguldkollektion med kristallskurna jordgubbskvartsstenar skinande glaskristaller och emaljerade blommor i nyanserav rosa karamell och iris.

Lika mystisk som natthimlen

På dessa fantastiska smycken inramas en mosaik av svart ceylonit med droppar av glaskristall och hänger graciöst med silverlika, ormliknande former.

Ta täten

Ädelstenar av hököga är i centrum för denna trendiga kollektion med djuriska ormmotiv som pryds med glittrande kristaller och en roséguldsplätering.


Hör av dig om du vill veta mer, eller beställ dina favoriter själv genom att klicka här. ❤

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Vilka fina! 🥰

nouw.com/carroat
minframtid
minframtid,

Eller hur 😍 Jag älskar dem!

nouw.com/minframtid