Presenter till honom

Äntligen semester! Den här sommaren ska husvagnen användas flitigt må ni tro. Vårt första stopp blir Skrea camping. Det ska bli så mysigt ❤️. Bara vädret vill bli bättre.

Den här helgen ska vi dock ägna åt kalas, då sambon har fyllt år. Faktiskt så har jag inte köpt någon present ännu 🙈. Men jag funderar på att plocka ihop ett paket med lite goda dofter från Oriflame. Det uppskattas alltid då det är en förbrukningsvara här hemma.

Duschgel: Rengöringsprodukter som återfuktar och rengör på samma gång är nyckeln till friskt hår och hud. Denna hår- och kroppstvätt är ej uttrokande och ger 24 timmars återfuktning. Framtagen med Arctic Pro Defence technology och återställande elektrolyter som lämnar håret vårdat och huden mjuk, återfuktad och sval. Dermatologiskt testad, kliniskt utvecklad för män.

Och för de som istället föredrar tvål: North For Men SubZero soap bar innehåller unika arktiska ingredienser och elektrolyter som rengör och fräschar upp huden. Arctic Pro Defence technology förstärkt med svensk kardborrerötter och Arctic Fresh Menthol för en svalkande effekt. Dermatologiskt testad, kliniskt utvecklad för män.

Visst är det kanonpresenter till någon som duschar varje dag? 😉

Eclat: Höjdpunkten av parisisk charm och elegans, Eclat är en raffinerad parfym för honom. En klassisk men ändå modern doft skapad med det exklusiva och prestigefyllda De Laire Sellier-ackordet av två Mästerparfymörer.

Be the wild legend: Sofistikerad maskulin doft som inrymmer friheten av att gå sin egen väg. Ambra förankrad med noter av svartpeppar och lavandin skapar en raffinerad doft som utstrålar värme och karisma.


Ni hittar alla dofter HÄR. ❤️

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men åh, det är ju himla bra tips ju! 😃 Killar kan vara så svårt att veta vad man ska köpa till! <3
nouw.com/emmaengstrom