Postad i: Vardagsliv

Pannkakor, nypressad juice, frallor & kaffe

- så såg vår frukost ut.

Tommy åkte iväg redan klockan åtta imorse, då han skulle iväg och döma innebandy.
När han kom hem igen, runt klockan tio så stod frukosten på bordet, framdukat och varmt välkomnande.

Klockan tolv kom jag hem till mor och då var det bara att sätta sig vid datorn och boka biljetter till Nässjö. Äntligen var det dags att träffa Ulrika igen! Hon är hemma över helgen och eftersom vi inte ses speciellt ofta så får man ju passa på när det finns möjlighet.

Tåget avgick klockan 12.40. Väl framme i Nässjö så mötte vi upp Ella och Ulrika. Vi gick runt och kollade lite i staden och vissa passade på att shoppa, hihi. Efter det satte vi oss på Elsies kondotori och utbytte det senaste skvallret.

Det var mycket trevligt :)

Vi var hemma i Huskvarna klockan fem igen och runt klockan sex så kom Kicki, Kenth och Tommy förbi och hälsade på. Vi tog en fika, pratade lite och såklart så var magen och bebis i centrum :) Mysigt! Dem är verkligen stolta över att få bli farföräldrar! Fast inte lika stolt som jag - jag ska ju bli mamma!

Nu klockan åtta ska jag kolla på melodifestivalen och efter det ska jag hem till Kicki och Kenth och kolla på Rosa Pantern. Det har varit en supertrevlig dag, med andra ord! Och ännu är den inte slut ;) Hoppas eran har varit lika bra som min!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229