MVC, shopping & trevligt sällskap

Då var MVC & lunchen avklarad. Träffade Elin inne i stan och gick direkt och fikade innan vi gick vidare till MVC.

Barnmorskan var nöjd med min livsstil och kost, men jag måste tänka på att få i mig mer järn. Sedan jag började med niferex så har jag fått sämre järnvärden. Förut låg jag på 112 och nu var jag nere på 105, så det blir dubbla järntabletter för min del varje dag. Jag fick även lyssna på hjärtljuden idag igen och denna gången var dem nere på 136 slag/minut.

Efter besöket hos barnmorskan så blev det shopping, såklart! Jag köpte två jättesöta bodys + ett par byxor åt lill*n. Sen köpte jag såklart ett fotoalbum där jag ska sätta in alla magbilder och ultraljudsbilderna så jag har dem samlade. Det ska ju börjas i tid :)

Gillar

Kommentarer

Ella
Ella,
Fin blogg! 😊ellaschwarz.blogg.se/
Mindy
Mindy,
Godmorgon gumman.När du skriver till mig så kommer inte din rätta adress upp..så du vet om det..får leta efter dina tidigare kommentarer för att komma in till din sida..Söt kläder..Alltid kul att shoppa till de små..Köpte några saker till min när det låg i magen..kunde inte låta bli..men man lär sig att inte köpa något till nästa för allt kan hända hela vägen...Jag önskar dig en skön tirsdag.kram blondis81.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229