Livet just nu

Det är så mycket som har hänt på sistone, den här sommaren, att jag knappt vet vart jag ska börja. Livet är verkligen en berg-och-dalbana. Man mår bra ena dagen och känner sig fullt motiverad till livet, medan andra dagen kan se helt annorlunda ut. Tyvärr en rätt typisk variation för oss som lider av psykisk ohälsa.

Mina dagar går i alla fall åt till att jobba, packa, städa och hinna med familjen utöver det här. Och snart blir det en flyttstädning till. Tur att dagarna går fort, både på jobbet och hemma. 😎

Besvikelsen som jag har haft över mig över att inte kunna ge barnen en uppväxt med trädgård, äppelträd, frihet, egna rum, stora ytor att bo och leka på... Det är snart ett minne blott! Tänk vilken förändring som skett. Vad snabbt livet kan förändras. Eller i alla fall saker runt omkring livet här och nu som påverkar oss så enormt.

Jag är en känslig person. Jag har jättesvårt för kritik och motgångar. Och jag är van vid att fastna vid motgångar. Ofta. Men de senaste månaderna har det vart medgångar istället. Livet har flutit på och en dröm jag haft hela livet har slagit in. Mycket tack vare han ❤️. Ibland är jag rädd för att allt bara är en dröm och att jag ska vakna när som helst. Men jag försöker verkligen att leva i nuet och förändra mitt sätt att tänka. Det är så lätt att fastna i sånt som redan hänt och som man inte kan påverka alltid. Det är så typiskt mig. Nu försöker jag istället tänka framåt. Man ska ju göra sånt som man mår bra av. Som man vill göra. Jag har levt i skuggan av rädsla och osäkerhet alldeles för länge nu.

Gillar

Kommentarer