Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Martina.


1. Om du har barn, vad skulle de hetat om de haft det andra könet? Alternativt vilket är ditt favoritnamn?
Devin skulle troligtvis ha hetat Livia om han blivit en tjej, och om Lili tittat ut som en liten pojk hade hon i dag hetat Dexter :) Detta är också två av mina favoritnamn, förutom de som barnen i dag heter såklart, men även Alissa, Liv och Li är mycket vackra flicknamn som jag älskar!

2. Vad är ditt drömboende?
Utomlands, i ett varmt land, bosatt i ett stort hus med pool och stor trädgård.

3. Finns det något du sa som barn att du aldrig skulle göra, som du plötsligt inser att du gör?
Ja, det finns en del som jag kan komma ihåg att jag lovade mig själv att aldrig göra som vuxen. T.ex så skulle jag aldrig komma på tanken att sätta en massa stränga regler och liknande mot mina barn (fast så säger väl alla barn någongång kan jag tänka mig), som tur är så höll jag inte det löftet, för att sätta gränser och regler hör ju till ren uppfostran! Jag har även lovat mig själv att aldrig låta mig styras av folk, vilket tyvärr har hänt alltför ofta, speciellt innan jag fick barnen...

4. Vad är det pinsammaste du gjort/varit med om?
Hm.. om jag hade vetat/kommit på det så hade jag nog endå inte vågat skriva om det här i bloggen ;)

5. Om du fick jobba med vad som helst, och inte skulle behöva flytta, plugga eller så för att nå ditt mål. Vad skulle du jobba med då?
Som rättsfotograf.

6. Har du något beroende?
Räknas barnen? ;) Hihi. Nej, jag vet faktiskt inte. Såklart är jag beroende av närhet, pengar, värme.. Självklara saker som alla är lika beroende av, men om det menas beroende som av godis, tuggummi, skräpmat, nikotin, knark, alkohol, med mera så klarar jag mig undan denna frågan och kan stolt svara: nej.

7. Vilken är din favoritblomma?
Rosen.

8. Alla gör vi något som klassas som "pensionärsvarning" eller "tantvarning", eller som ger sådana såkallade poäng. Vad gör du?
Jag broderar när jag har tid och lust för det. Jag har nämligen mycket olika perioder som kommer och går i mitt liv. T.ex så kan jag en period ägna mig åt att måla och skapa saker med färg. Andra perioder kan jag sticka, brodera och sy, med mera. Jag älskar även att skriva och funderade länge på om jag skulle satsa på författaryrket när jag gick i skolan.

9. Om du fick 2 timmar extra varje dag, hur skulle du använda dem?
Oj oj, en svår fråga. Det beror på.. Vissa dagar skulle jag nog lägga de extra timmarna på barnen. Medan andra dagar behövs de nog läggas på städning och andra tråksaker som måste göras, som jag gärna skjuter på. Eller träning. Annars är ju självklart att ha kul och hitta på roliga saker det absoluta att använda de extra timmarna till, att riktigt njuta och ta hand om familjen, vännerna, mig själv. Håller ni inte med mig?

10. Om du fick möjligheten att kunna spela vilket instrument som helst. Vilket skulle du välja? (Alltså, du skulle bara kunna det, inte lära dig).
Fiol!

11. Finns det något på din kropp som du skulle vilja ändra på? Vad?
Mina bröst och min mage. Jag önskar större bröst och plattare mage.

----------

Nu är det jag som ska komma på 11 stycken nya frågor och skicka vidare till de utmanade (som är: Fnulan, Malin, Britta, Sandra, Sofia & Emma):


1. Har du någon färdig utbildning? Vilken i så fall?
2. Har/hade du något speciellt smeknamn när du gick i skolan?
3. Gick du på skolbalen?
4. Vad var din första tanke när du såg plusset på stickan (detta gället graviditeten med första barnet, om du har fler än ett barn)?
5. Öl eller vin, vilket föredrar du?
6. Kan du tänka dig att adoptera och i från vilket land i så fall?
7. Vad är ditt drömyrke?
8. Alla flickor har troligtvis någongång i livet föreställt sig hur det kommer se ut när drömmannen friar. Hur ser ditt drömfrieri ut?
9. Hur träffades du och din pojkvän/man (om du har någon)?
10. Hur länge har du bloggat?
11. Om du fick resa vart du ville, vilket land skulle ni landa i då?

Gillar

Kommentarer

britta bloggar
britta bloggar,
Nu har jag svarat!brittabloggar.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229