Postad i: Vardagsliv

Helgen som var.

OBS! Mobilbild, därav den dåliga kvalitén.

Torsdagsnatten bjöd på ett rejält snöoväder vilket resulterade i att jag och Devin var mer eller mindre insnöade där hemma på fredagen. Bussarna var inställda och all snö som lagt sig på backen gjorde det omöjligt för mig att ta mig någonstans med vagnen. Dagens planer fick ändras, men kvällens planer gick att rädda tack vare min sambo och att han har körkort och bil :)

Klockan 16.00 släppte han av mig hemma hos en väninna och åkte sedan själv i väg till sina föräldrar med Devin där dem sedan spenderade kvällen och fick lite mysig "far&son-tid" samt "farmor&farfar-tid".

Jag och mina tre väninnor hade en helkväll för oss själva, utan barn, då vi passade på att öppna vinflaskan (eller ja, ciderflaskan blev det för min del. Alkoholfri såklart.) och festa till det lite då det var fredag och helg. Vi lagade god thailändsk mat, bakade muffins och sockerkaka, skvallrade och tjattrade på som endast vi kvinnor kan! ;) Det blev en mycket lyckad kväll! Någongång efter 20 hämtade Tommy och Devin upp mig för en fortsatt myskväll där hemma för vår lilla familj.

Lördagen ägnade jag i stället åt att städa. Jag dammsög, dammade, tvättade, diskade, bäddade rent och svabbade golven i lägenheten. Och däremellan hann jag med lite lek och bus med Devin såklart eller så hjälpte han mig att dammsuga, svabba, att lägga tvätten i maskinen och att räcka mig den rena disken som skulle in i skåpen. Han hjälper mig så gott han kan, med det han kan. Så duktig så! :)

Lördagskvällen i sin tur spenderades hemma hos Devins gudfar och hans flickvän där vi bjöds på fantastiskt god mat, efterrätt och ett parti monopol. Vi talade om att eventuellt göra söndagarna till "monopolkvällar", haha. Vi får väl se hur det blir med det!

På söndagsmorgon, lagom till 11-fikat kom mamma/mormor på besök och lagade lunch tillsammans med oss. Vi lagade fläskfilé med pommes frites, grönsaker och Jensen's whiskysås. Jag, Devin och mamma/mormor tog oss även två långa härliga promenader i det fina vädret och handlade hem våffelmix och gjorde våfflor till efterrätt, medan Tommy var osocial och kollade på hockey, haha.

Med andra ord - hela min helg har varit fantastisk och fullt av trevligheter!

Gillar

Kommentarer

Melinda - mamma till Julia
Melinda - mamma till Julia,
Låter helt fantastiskt! =) Jag vill också bo ensam med min kille och Julia! Trött på att bo hemma nu! Dessutom blir det ju så mycket trevligare sen när man väl möter sina föräldrar 😃melindaochjulia.blogg.se/
Nina
Nina,
nu är bambino tävlingen avslutad, kika in å se om det vart just du som vann! tack att du var med och deltog! deliciously.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229