Postad i: Vardagsliv

Fullt upp hela helgen!

Ledsen för den sena uppdateringen!

Vi har haft fullt upp hela helgen då vi haft besök av min bror och hans flickvän. Dem ankom med tåg vid 12-tiden i lördags och efter det spenderades dagen bland annat i Gränna och på Visingsö.

Vi började vårt besök i Gränna med att äta nere i hamnen medan vi väntade in båten som skulle ta oss över till Visingsö. Väl över på Visingsö så blev det en guidad tur i bil genom hela långa ön. Vi stannade till vid bl.a Näs borg-ruiner och lite andra sevärdheter som finns runt omkring på ön. På vägen hem stannade vi såklart och köpte polkagrisar. Ingen människa besöker väl Gränna utan att köpa polkagrisar?! ;)

Framåt kvällen grillade vi hemma hos min far. Kyckling, kött, svensk färskpotatis, grönsaker och bearnaisesås dukades fram i stora lass. Vi var inte hemma förrän framåt tio på kvällen och en totalt slutkörd Devin (som inte sov någon middag denna dagen heller!) somnade gott i bilen på vägen hem.

På söndagen mötte vi upp min bror och hans flickvän, min farfar, pappa, mamma och lillasyster för en tur på A6 center. Det blev ingen shopping för min och Tommys del, men min bror passade på att köpa några sena födelsedagspresenter till vår mamma och pappa.


Tack för en underbar helg kära bror (och såklart alla som var med oss)! Jag längtar redan till vår nästa träff i sommar då även bebis är här och får äran att träffa dig! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229