Postad i: Vardagsliv

Emmaljungas syskonsits.

Äntligen har den kommit! Extrasitsen till vagnen. Nu kan jag ge mig ut på längre promenader med ungarna igen! :) Wonderful!


Såklart var jag ju tvungen att ge mig ut på direkten och testa den nya delen till Devin. Dessutom så var vi ändå tvungna att ha hem lite matvaror som tomater, potatis, mjölk, juice... så det passade ju kanonbra! Och vi hade väldigt tur med vädret måste jag säga! Regnet kom strax efter att vi kommit hem igen. Phu! Snacka om tur!

Devin blev på direkten stormförtjust i sin nya sits. Han sitter som en kung där ovanför Lili ;) Och Lili (som var nymatad innan vi gav oss iväg) låg och tittade sig omkring och somnade tillslut där hon låg. Jag tror faktiskt att vi skulle behöva en mjuklift till delen där Lili ligger. Dels så att hon ligger bekvämare och dels för att det inte finns något stopp just nu där hon ligger. Hon glider ner och hamnar ofta UNDER Devin helt och hållet och så ska det ju inte vara...

Nu efter den uppfriskande promenaden blir det middag - köttgryta med potatis. Det var länge sedan vi hade det här hemma. Ska bli gott!

Gillar

Kommentarer

Malin - mamma till Elise & Alva
hur mycket kostar en syskonsits?malinmedk.blogg.se/
Sandra & Novalie
Sandra & Novalie,
men gud så smart, vart har du köpt den och var kostade den? jag vill också ha en sån!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229