Det kan förstöra hela min dag...

Usch vad svårt det är när något av barnen är ledsen på morgonen när jag lämnar dem på fritids. Vid sådana tillfällen är jag skör, väldigt skör. Det kan förstöra hela min dag. Jag har fått världens chans här framför mig, men det känns faktiskt vissa dagar som att jag kämpar förgäves.

Jag har ett jobb, jag har en säkrad inkomst, jag har tak över huvudet och två härliga barn som ger mig styrka och kärlek. Jag har så mycket mer än många andra egentligen, men ändå är jag inte nöjd och får en klump i magen av oro och rädsla varje gång jag är ifrån barnen.. Känslan av tillfredsställdhet och glädje lyser vissa dagar med sin frånvaro och den där klumpen i magen tar överhanden. Orken är försvunnen och sjuksymtomen dyker upp allt oftare.

Jag mår illa och gråter över det dåliga samvetet som dyker upp när jag inte infinner mig på jobbet som jag borde och trots att jag dricker vatten för att få i mig vätska så ger huvudvärken inte med sig. Allt det här resulterar i att jag blir arg på mig själv. Besviken. Jag känner mig sjuk, men jag är inte sjuk. Jag borde kunna gå till jobbet, men jag klarar inte av det vissa dagar. Jag mår illa, men kan inte spy, trots att jag försöker. Och hela tiden ekar den där rösten i bakhuvudet: "Jag är hopplös och allmänt dum".

Jag trodde att det skulle vända nu, att livet skulle ordna upp sig. Inte att känslorna skulle bli värre. Jag vet mycket väl att jag inte är värdelös och att jag är den bästa mamman i världen till mina barn. Barnen är ju mitt allt. Jag vet inte ens om jag hade funnits kvar här på jorden utan deras närhet. Det är precis som att kroppen, psyket och hjärnan inte vill samarbeta alls ibland. Jag vill inte må såhär längre. Och att arbeta med A.R.K, som vi gör genom KBT:n, kan eventuellt hjälpa mig att förstå och lära mig att hantera mina känslor mer, men det lär ta tid. Det är svårt... Även det här har jag svårt att förstå och lära mig... Jag behöver mer styrka känner jag för min är snart slut.

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Skickar massa med styrkekramar till dig❤️
nouw.com/vägentillfriheten
minframtid
minframtid,
Tack fina du ❤
nouw.com/minframtid