Postad i: Vardagsliv

Dagen i ord

Föräldraträffen var jättetrevlig, men Devin var dock lite gnällig under fikastunden. När vi väl kom ut i friska luften blev han lugn som vanligt och somnade. Vi mötte upp hans mormor som slog följe med oss till A6 där vi fördrev tiden innan jag skulle till tandläkaren. Det blev lite shopping, as usual ;) Devin fick fyra par strumpor och jag fick kläder av snälla mamma som jag ska ha på begravningen nästa vecka.

Tandläkarbesöket gick ovanligt bra faktiskt. Jag hade inga hål (!) endast lite tandsten som gick snabbt och enkelt att ta bort. Nu måste jag bara köpa en ny borste till min eltandborste. Jag lovade nämligen min tandläkare det och det man lovar ska man ju hålla ;) Mamma satt i väntrummet med Devin under tiden och underhöll honom. Jag hade köpt med en burk risgröt med grönsaker som han fick och den var visst uppskattad hos plutten. Härligt att han inte verkar lika kräsen med maten längre!

När jag kom hem hade älsklingen börjat med maten. Köttfärslimpa, potatis och brunsås. Duktig sambo man har! När vi avnjutit måltiden bänkade vi oss framför tv:n och kollade på halv åtta hos mig, ett riktigt bra program enligt mig! Har ni något favoritprogram som ni följer?

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle,
Missar jag Familjen annorlunda eller Det okända så går världen under 😉 haha! Har bara fastnat för det!! Och sen Greys Anatomy när det går är också ett måste!mammasnovalie.blogg.se/
Saos.blogg.se - Årets första tävling är uppe!
Vilken söt son du har och gash vilken läcker vagn! Like it! 😊saos.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229