Då var det gjort

I dag passade jag på att vara med Devin i skolan under första lektionen. Min tid på vårdcentralen började inte förrän tio och att åka hem mellan för endast en och en halv timme kändes inte värt. Han blir så glad och tacksam när man är med honom i skolan. Han är så stolt över att gå i skolan, det märks. Och han är duktig. Han kämpar på och lyssnar noggrant på lärarna.

Dagens första lektion var syslöjd. Devin var klar med sitt arbete, men bestämde sig för att göra en nyckelring till mig. En så kallad kumihimo-fläta. Perfekt nu när jag dessutom behövde något nytt som piffade upp min nyckelknippa!

Det är något speciellt att bära eller få något som ens egna barn har gjort ❤.

Besöket på vårdcentralen gick bra. P-staven tog lite tid att få ut, men hon lyckades till slut och jag är glad över att jag gick med på att ta den där bedövningssprutan, för utan den vet jag inte om jag hade varit människa nog för att orka med just nu! Phu. Det var värt det där sticket och den snabba smärtan, som barnmorskan sa. Och spiralen... Nu sitter den i stället på plats. Förhoppningsvis fungerar den som den ska och jag slipper de där hormonerna som ställer till det i kroppen för mig! Lite molande värk och den där konstiga känslan som alltid uppstår efter ett gynekologbesök får vara värt det.

Nu ska jag fixa lunch och sedan ska barnen hämtas hem så att Devin kan berätta om resten av sin dag (och Lili såklart med!).

Gillar

Kommentarer