Postad i: Vardagsliv

Brr, det är kallt ute nu!

Kom precis hem från lekparken. Vi har varit där med grannen och hennes sexåring, jättemysigt har vi haft det! :) Tyvärr så fick jag inte med mig kameran och jag trodde att jag hade glömt mobilen hemma innan jag upptäckte att den låg längst ner i väskan och vibrerade, så inga kort blev tagna.. Det får bli nästa gång i stället!
Något vi alla upptäckte när vi var ute var hur kallt det har blivit helt plötsligt! Brr. Alla frös vi så mycket att vi blev tvungna att gå hem tidigare än vi egentligen ville. Och Devin blev så hungrig mot slutet att han gallskrek hela vägen hem i vagnen, stackarn.. Dags att införskaffa en ordentlig overall så han kan vara ute och leka längre stunder. Den overallen vi har till honom nu är storlek 86 och något för stor för Devin så jag tror att storlek 80 skulle räcka åt honom.
Får kolla på tradera om jag kan hitta någon billig overall som han kan ha tills vidare. Har man tur så kan man ju hitta riktiga fynd där!

Gillar

Kommentarer

Malin & Elise
Malin & Elise,
Köpte en reima overall till Elise i storlet 86 på tradera. tradera är toppen 😊malinmedk.blogg.se/
Åsa
Åsa,
Ja det var riktigt kallt idag. Funderade på att ta vinteroverallen på Casper men det kändes lite väl varmt. Å andra sidan är fleccejackan och täckbyxor nästan lite för kallt..svårt det där!smultronkatt.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229