Att jobba med nätverksmarknadsföring 👇

Det här är Amanda. En tjej som jobbat sig upp inom nätverksmarknadsföring och som nu mer kan jobba var hon vill, när hon vill, tack vare sitt team, som hon bland annat får betalt genom varje vecka.

Såhär berättar hon hur hennes arbetsdag ser ut: 👇
"Jag kliver upp när jag först vill det. INGET larm.
Då dricker jag mitt magiska morgonkaffe och svarar på meddelanden på FB eller Instagram, antingen i sängen eller på mitt kontor. Sedan gör jag några samtal osv och sedan har jag hela dagen fri. Jag kan boka ett flyg någonstans, bara för att jag kan och vill det.👌"

Visst låter det härligt?

Hon fortsätter:
"I en tidig ålder ville jag alltid vara fri. Fri att göra vad jag önskar. Fri att resa vart jag vill när jag vill. Fri att kunna vara fri när jag bestämmer mig för att vara fri.

Tror jag var omkring 13 eller något och jag såg alla dessa vuxna som stressade och arbetade hela dagen för att sedan stressa hem bara för att hinna med sitt liv? Inte vettigt ... Jag var väldigt ung så det var bara spekulationer och tankar just då.

Jag minns att jag lovade mig själv att aldrig spendera 10 timmar om dagen på att göra något jag i hjärta inte brinner för. Inte förrän jag är 65 år gammal. Så i grund och botten ville jag inte arbeta 😅 men jag vill tjäna pengar... faktiskt mycket pengar. Så jag visste att jag måste hitta ett sätt att tjäna pengar eftersom jag fortfarande behöver tjäna pengar, men inte behöva "arbeta" ... Så jag har haft olika typer av jobb de senaste tio åren. Jag har gjort många frilansjobb eller flexibla jobb, men inte bra betalda 😬 Så när jag kom över nätverksmarknadsföring var det det perfekta jobbet för mig. Jag kunde äntligen tjäna pengar medan jag gjorde något jag brinner för och jag behövde inte knytas dygnet runt ⏰ vilket betyder att jag fortfarande tjänar pengar när jag inte arbetar! Helt fantastisk.

Nu, från mitt hjärta är jag så passionerad att lära och hjälpa andra till samma tidsfrihet och ekonomiska frihet. Om du tycker att det är mycket skitsnack eller lurendrejeri, låt mig bevisa att du har fel... det är ett företag och kommer inte att vara lätt, men jävligt värt det! / Mandis 💋"

Förstår ni nu varför jag kämpar för det här? Jag följer min dröm. Jag mår bra, hjälper andra att må bra och samtidigt tjänar pengar på att få andra att må precis lika bra som jag själv! Det stämmer verkligen att vem som helst kan lyckas, om man bara vill och brinner för det.

Det här kaffet är verkligen ett mirakelkaffe. Det ger resultat och får en att må bra, riktigt bra. Det har jag fått flera verkliga bevis på redan! Inklusive från mig själv då också ☺️

Vill ni ha mer info? Maila mig på: [email protected] eller kika in på min instagram: bbaeckstrand.

Gillar

Kommentarer

Jennifrr
,
Så underbart att jobba me de här, grymma kollegor och att få vara sin egna boss är ju helt underbart 😍
Emma
,
Härligt att du hittat ett arbete du brinner för. Vilket företag är det? För att brinna så mycket för det reagerar jag på att det Inte någonstans vilket företag det är, vilket ju borde vara bästa marknadsföringen för dig/er.
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
vad härligt det låter 😃
nouw.com/mcsoderholtz
minframtid
minframtid,
Visst gör det?! 😁 Något som vore intressant för dig att få veta mer om? 💗
nouw.com/minframtid
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Just nu har jag för mycket i min vardag men kanske i framtiden 😊
nouw.com/mcsoderholtz
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Härligt 😊 ❤️
nouw.com/nyponsoppan