Postad i: Vardagsliv

2008-05-26

I dag har det varit full fart hela tiden (fast ändå inte)!

Jag började dagen med att vakna senare än vanligt. Elin sov hos mig i natt och jag gissar på att det är orsaken till varför jag var så trött i morse. I alla fall så satte jag i gång med frukosten, jag hade ju tid på mig - trodde jag. Jag skulle på ett möte klockan 11.00 och tänkte därför ta det lugnt på morgonen, men inte då! Naowarat ville att jag skulle med till butiken. Jag skulle ringa ett samtal åt henne. Fy! Då blev det brottom. Jag hann inte äta pannkakorna som jag tillagat utan fick sätta plast över dem och ställa in i kylen. Efter det sprang jag ner och slängde på mig kläderna och upp igen för att sätta på mig skorna. Sen for vi iväg till butiken. Vilken morgon..

Jag var i butiken en timme sedan tog jag bussen in till Jönköping där jag skulle på möte. Klockan 11.50 var mötet över och jag gick ner på stan en sväng och kolla lite i butikerna. Hittade en hel del söta toppar och klänningar som jag så gärna ville köpa, men har man inga pengar så går det ju inte.. :P Jag gick istället upp till pappas kontor och satte mig vid datorn.

Klockan 12.45 så gick jag till kriminalvårdens kontor. Där skulle jag på arbetsintervju angående städjobb under sommaren. Det slutade inte som jag tänkt mig direkt. Jag fick inget jobb, men jag fick en chans att tala ut om mina tidigare problem. Haha. Det förde ju något gott med sig till slut i alla fall, som tur var!

Jag åkte hemåt och var hemma klockan 14.00 ungefär. Pappa, som varit borta hela helgen, kom hem klockan 15.30 och då hämtade vi lillasyster från skolan och åkte till ett lager som sålde "godis-hyllor", som vi kallar dem. Vi behövde en ny hylla till lösgodiset i butiken.

Min syster, som i lördags stukade sin lilla fot, haltade försiktigt efter oss hela tiden. Till sist fick jag bära henne när vi var i djurbutiken och köpte sten till akvariet. Stackars syster. Hon sitter i mitt knä just nu och äter godis.

Senare ikväll ska jag till Elin. Då ska vi storstäda hennes lägenhet och rensa ur allt onödigt skräp. :)

Det var allt för mig, för i dag. Skriver mer i morgon! /B.

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
tack så mycket=) blir nog en syndar stund i solariet=) själv då?minnan.blogg.se/
alexandra
alexandra,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229