Hvem kan ikke lide en god film?

Hvem kan ikke lide en god serie?

Hvad fortrækker du? Hvad fortrækker jeg?

Hvad ville jeg helst se og hvorfor?


Jeg ville helst se en film men for det meste er serier bedre. Jeg ville helst se en film, for en film er noget du ser på en gang... Det er meget få gange du kan se en hel serie på en gang. Ja der er nogle serier på netflix der kun er på 8 episoder (the defenters) btw. også en sidsyg god serie hvis du godt kan lide Luke Cage, the deredevil, Iron fist og Jessica Jones. Jeg kunne se den lille serie på netflix på en dag, på en gang, men det tog så også en del af dagen. Jeg har kun netflix så det er begrænset hvor mange film og serier jeg kan se, og det er også kun en gang imellem at jeg finder noget nyt og se som virkelig tager fat i mig. Her for tiden er jeg igang med serien Arrow som season 4 lige er kommet til.

Noget andet ved serier er at når du har set en episode så skal du da lige se en til, og især om aftnen når du enelig skal sove og du siger til dig selv "efter denne episode så går jeg i seng" så når den episode er slut siger du til dig selv "den episode tog ikke så lang tid, jeg kan godt lige se en mere" og sådan køre du i ring ind til du virkelig er nød til at slukke midt i et meget spændende afsnit for at sove, også ligger du og dreger dig forde du ikke kan falde i søvn, så tager du din tlf. og lige ser det afsnit færdig. Så er der kun 4 timer til du skal op og i skole eller på arbejde også er du ellers færdig hele dagen og når du går is seng så skal du lige se nogle flere episoder af din serie.


Det her var nogle af mine første rigtige tanker som jeg blogger om. Den er ikke gennemført men vær venlig at ligge en kommentar med hvad det næste kunne være jeg skulle skrive om, og skriv hvad jeg evt. kunne gøre bedre

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hvis nogle har noget de gerne ville høre min mening/tanker om noget så vær venlig og skriv en kommentar og gerne ud dyb dit spørgsmål eller den ting/person eller sted du gerne ville høre mine tanker eller mening om.

Likes

Comments

Jeg har også en engelsk blog den finder du under det her link. https://nothinglikeu.wixsite.com/nothinglikeu

Mest af alt er det en hjemmeside til min engelsk Youtube som står stille lige pt. og ellers også til min livestream.

Likes

Comments

​Mine tanker om denne blog er at jeg kan skrive alt hvad jeg kommer på i min vær dag også må vi se om nogle af jer har de samme tanker.


Jeg er ikke den bedste til at stave eller lave , . så spar jer selv med at hate på det min grammatik er også lort. 

Likes

Comments